VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.06.2013
Vabilo na delavnico na temo ekološke ureditve nastanitev
19.06.2013, , V veliki sejni sobi (3. nadstropje) MGRT na Kotnikovi 5 v Ljubljani


Spoštovani,

Promocija in razvoj zelenega turizma je ena izmed ključnih strateških usmeritev slovenskega turizma. K uvajanju trajnostnih poslovnih modelov želimo spodbuditi tudi slovensko gospodarstvo, zato vas zaradi velikega zanimanja vabimo na brezplačne strokovne delavnice na temo »Ekološka ureditev in posodobitev slovenskih hotelov«.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), Direktorat za turizem in internacionalizacijo, bo tudi letos podprlo slovenska podjetja, ki se odločajo za pridobitev evropskega ekološkega certifikata. Slovenske ponudnike nastanitev zato tudi letos vabimo na dve brezplačni delavnici. Prva bo potekala

19. junija 2009 s pričetkom ob 09.30 uri,
v veliki sejni sobi (3. nadstropje) MGRT na Kotnikovi 5 v Ljubljani
.

Ponovitev delavnice je predvidena letos septembra v Mariboru.

Delavnica je namenjena podjetjem, ki se želijo potegovati za pridobitev certifikata EU za okolje, eko marjetice. Na delavnici bodo predstavljeni postopki ter poglavitni pogoji, ki jih mora izpolnjevati podjetje, ki se poteguje za certifikat.

Želimo Vas opozoriti, da je prijava letos še posebej smiselna, saj je še vedno odprt razpis za sofinanciranje stroškov, povezanih s pridobivanjem znaka EU za okolje za turistične nastanitve (EU eko marjetice). Celotno besedilo razpisa je objavljeno na spletni strani MGRT.

Prijave na prvo delavnico (19. 6. 2013) so možne najkasneje do ponedeljka, 17. junija 2013.

Delavnico bo izvedel Multidisciplinarni raziskovalni institut Maribor, zato prosimo, da pošljete sporočilo s prijavo (navedba števila oseb, ki se bodo delavnice udeležile ter njihovih imen) neposredno na naslov izvajalca: info@institute.si .

Vljudno vabljeni!

SPIRIT Slovenija, javna agencija
Slovenska turistična organizacija

Dimičeva ulica 13, SI - 1000 Ljubljana
01 589 85 50
01 589 85 60

info@slovenia.info
www.slovenia.info