VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 28.06.2013
Objavljen razpis Sejalec - priznanje SPIRIT-a za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju turizma
01.07.2013, , Slovenija

Spoštovani,

objavljen je razpis Sejalec - priznanje SPIRIT-aza ustvarjalne in inovativne dosežke na področjunovih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu,ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Predmet poziva za podelitev SEJALCA, priznanja javne agencije SPIRIT Slovenija za ustvarjalne in inovativne turistične dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov (v nadaljevanju Sejalec), so INOVACIJE V TURIZMU, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Za potrebe poziva je INOVACIJA definirana kot KAKOVOSTNO načrtovana in USPEŠNO uvedena NOVOST ali IZBOLJŠAVA na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov, ki vsebuje elemente NENAVADNOSTI, prijaviteljeve IZVIRNOSTI, SISTEMSKEGA poslovnega razmišljanja in promocije SLOVENSKEGA turizma.

Namen Sejalca je spodbujanje ustvarjalnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oz. ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem trgu in tujih trgih. Sejalec podpira snovanje in izvajanje projektov razvoja in tržnega uvajanja turističnih proizvodov, usklajenih s temeljnimi ter strateškimi dokumenti javne agencije SPIRIT Slovenija, Slovenije in Evrope.

Več o razpisu tukaj: http://www.btps.si/infopage.aspx?info=sejalec2013


Prijave zbirajo do 24. avgusta 2013.

Lep pozdrav,

Barbara Kolenc

predsednica