VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 02.08.2013
Katera bo vaša naslednja žrtev?
02.08.2013, , Slovenija

julij 2013
Klub preiskovalk umorov je naletel na novo žrtev!
12991 12 zrtev zk 3d.jpg

ŽK-12. ŽRTEV

12. žrtev je najbolj nenavadna, napeta in hkrati pretresljiva zgodba iz serije Klub preiskovalk umorov.

Sanfranciški detektivi tavajo v temi - glavni osumljenec za umor modne oblikovalke je nogometni superzvezdnik, zoper katerega pa nimajo dokazov, ker njeno truplo ponoči skrivnostno izgine iz mrtvašnice. Pri Lindsayjinem partnerju se oglasi čudaški profesor književnosti, ki je prepričan, da je sanjal umor, ki se še bo zgodil. Lindsay in njen partner njegovih preroških sanj sprva ne jemljeta resno, ko pa ju pokličejo zaradi streljanja, se izkaže, da kraj zločina do podrobnosti ustreza profesorjevi zgodbi.

Cena: 10,90 €

pasice_979x250pixlov_brezplacna dostava1.jpg
Sveže iz tiskarne!
12993 ko orli lovijo zk 3d.jpg
ŽK-KO ORLI LOVIJO
Dva centuriona se odpravita na najnevarnejšo odpravo svojega življenja, da bi poskusila rešiti ujetnike, preden jih žrtvujejo temačnim druidskim božanstvom.

Cena: 12,90 €

12992 usodna preteklost zk
3d.jpg
ŽK-USODNA PRETEKLOST


Kelly ni ravnodušna do Nasha, čeprav svoja čustva prikriva, saj ravno tako kot on noče še dodatno zamajati že tako burnega življenja svoje polsestre Tess. A bolj ko ga spoznava, bolj jo privlači in vse težje se mu upira ...

Cena: 10,90 €

Ali vaša princeska že piše dnevnik?


3156 princeskin skrivni
dnevnik 3d.jpg
PRINCESKIN SKRIVNI DNEVNIK (NOVO)

Nekoč je živela princeska, ki je imela skrivni dnevnik. V njem so bile njene skrivne misli, želje in hrepenenja, vanj je zapisovala zgodbe in dogodke ter kdaj tudi kaj narisala. Vse je bilo varno shranjeno - saj je dnevnik vedno zaklenila s ključkom.

Cena: 9,99 €



moj-skrivni-dnevnik-super-cena.jpg
MOJ SKRIVNI DNEVNIK


To je MOJA knjiga! Vsebuje ogromno podatkov o meni, poleg tega pa še zabavne uganke in super igrice za vse prijateljice. V njej je prostor za moje izjemne risbe, fotografije, ideje in naslove tistih, ki mi kaj pomenijo. Dodani so še NALEPKE, MINI PISALO in KLJUČAVNICA!.

Cena: 9,99 €



vse-moje-skrivnosti-dnevnik-s-klju-avnico-super-cena.jpg
VSE MOJE SKRIVNOSTI


V to knjižico lahko vpišeš svoje najbolj skrite misli, pomembne rojstne dneve in telefonske številke, ima pa tudi poseben prostor za tvoje najljubše fotografije in odlične nasvete za prosti čas.

Cena: 9,99 €