VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 27.08.2013
Žalovanje
27.08.2013, , Slovenija


Spoštovani kolegi,

posredujem prošnjo Inštituta Andrej Marušič in Univerze na Primorskem za pomoč pri naboru udeležencev za raziskavo o žalovanju.
Vljudno naprošajo, da posredujete spodnje vabilo prijateljem in znancem, ki so pred nedavnim izgubili svojca. Vse dodatne informacije so navedene v e-mailu spodaj in v piloženem letaku. Najlepša hvala v imenu raziskovalcev.

Lep pozdrav,
Maja Rahne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Žalovanje je boleč proces, ki predstavlja običajen odziv na smrt bližnje osebe. Na UP IAM izvajamo raziskavo o žalovanju s ciljem oblikovati programe za posameznike, ki se zaradi izgube znajdejo v stiski. Pri tem so neprecenljive izkušnje vseh, ki se soočajo s smrtjo bližnjega. Sodelujejo lahko polnoletne osebe, ki so izgubile partnerja, otroka ali starša, in je od smrti minilo vsaj eno leto, največ pa dve leti. V kolikor ste sami doživeli izgubo, vas vabimo k sodelovanju, hkrati pa ste naprošeni, da vabilo posredujete znancem, ki žalujejo. Nadaljnje informacije najdete v spodnjem vabilu. Če želite sodelovati v raziskavi, nas lahko pokličete na 040 490 580 ali nam pišete na e-naslov ob.izgubi@gmail.com .