VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 30.08.2013
ABC izobraževanja - LOBIRANJE
30.08.2013, , Slovenija

30. avgust 2013

Vabimo vas na izobraževanje ABC LOBIRANJA
Želite povečati vpliv vaše organizacije in biti slišani kot resen sogovornik pri oblikovanju politik na lokalni in nacionalni ravni?

Na delavnici ABC LOBIRANJA boste osvojili temeljna znanja o tem, kako vplivati na ljudi, ki lahko sprejmejo ključne odločitve za delo vaše organizacije, ne glede na to, s katero dejavnostjo se ukvarjate. V treh popoldnevih vam bomo namreč predstavili proces priprave in sprejemanja predpisov, vas naučili kako načrtovati uspešno lobistično akcijo in z vami trenirali argumentacijo in pristope, s katerimi boste vedno na pravem mestu ob pravem času za predstavitev svojih idej pravim ljudem.

Datum: 30. september, 7. in 14. oktober 2013, 16:00 - 18:30
Obseg: 9 pedagoških ur
Kotizacija: 90 EUR + DDV
Rok za prijavo: 15. september 2013
Št. udeležencev: 14
Prijava: po telefonu (01 542 14 22) ali elektronsko

Več o vsebini in izvajalcih izobraževanja …

Napovedujemo tudi:
- oktober: ABC VODENJA PROJEKTOV
- november: ABC PRIDOBIVANJA DONACIJ in SPONZORSTEV


BREZPLAČNA UDELEŽBA
Dve brezplačni mesti na delavnici sta rezervirani za člane CNVOS, ki letno razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev. Prijavo na brezplačno mesto, v kateri v največ 200 besedah navedete, zakaj bi bili prav vi upravičeni do brezplačne udeležbe na delavnici, pošljite na naslov info@cnvos.si .

POJASNILO:
CNVOS si prizadeva za prenos in širjenje temeljnih znanj, pomembnih za uspešno delovanje nevladnih organizacij. Treninge, namenjene pridobivanju poglobljenih znanj, ki jih pri svojem delu potrebujejo profesionalizirane organizacije in njihovi zaposleni, izvajamo brezplačno s pomočjo sredstev Evropskih strukturnih skladov (ESS). Da bi sektorju zagotovili tudi temeljna znanja in s tem zadovoljili celotno paleto potreb nevladnih organizacij, izvajamo tudi plačljive poldnevne in celodnevne delavnice. Vsa tako pridobljena sredstva v celoti namenjamo za izvajanje naših dejavnosti ter za solidarnostno zagotavljanje brezplačnih mest organizacijam, ki na letni ravni razpolagajo z manj kot 10 000 EUR sredstev.