VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.09.2013
Vabilo na usposabljanje
14.09.2013, , Fakulteta za šport, plesna dvorana


Spoštovani!

Zveza za šport otrok in mladine Slovenije ter konzorcijski partner Zavod APGA, v okviru projekta "GAZZ - gibalna aktivnost za zdravje", nadaljujemo z izvedbo brezplačnih usposabljanj za nevladne organizacije.

Usposabljanja so namenjena tako izvajalcem rekreativnih programov, kot posameznikom (zaposlenim), ki se pri svojem delu srečujejo s to problematiko oziroma imajo težave povezane s hrbtenico. Skozi praktičen prikaz se boste seznanili in naučili pravilnih vaj za zdravo hrbtenico, ter vaj, primernih za delovne obremenitve (stoječ, sedeč, fizično naporen poklic).

Poznavanje lastnega telesa in njegovo delovanje ter pravilna izbira vaj je ključ do odpravljanja, manjšanja in preprečevanja negativnih vplivov okolja na telo.

Vabimo vas na usposabljanje

MOJE TELO - MOJA ODGOVORNOST; ZDRAVA HRBTENICA

Termin: 14.9. 2013, 9:00 - 16:00
Lokacija: Fakulteta za šport, plesna dvorana
Št. udeležencev: 20
Kotizacija: brezplačno za predstavnike NVO
Rok prijave: do 9.9. 2013 oziroma do zapolnitve mest

Udeležba na usposabljanjih je ena izmed zahtev za pridobitev certifikata Promotor gibalne aktivnosti za zdravje - GAZZ. Naš cilj je usposobiti nevladne organizacije tako, da bodo lahko aktivno sodelovale kot del tima za promocijo zdravja v delovnem okolju.

Promocija zdravega načina življenja ter primerno izvajanje gibalnih aktivnosti na delovnem mestu je v razvitejših državah že stalnica, saj se zavedajo, da le to dolgoročno prinaša veliko pozitivnih učinkov tako v gospodarstvu, kot v kakovosti življenja vsakega posameznika.

Po zgledu naprednejših držav želimo s povečanjem gibalne aktivnosti izboljšati stanje na področju zdravja, dobrega počutja na delovnem mestu ter kakovosti življenja.

Izkoristite možnost brezplačne udeležbe, saj usposabljanje zdaj še financira Evropski socialni sklad, kar je v bodoče manj verjetno in bodo usposabljanja plačljiva.

Največ za svoje telo, lahko naredimo sami.

Več o usposabljanjih si lahko preberete na naši spletni strani http://gazz.si/ ali v priponki, kjer je priložen tudi obrazec za prijavo.

V primeru, da ne želite prejemati naših sporočil, nam to posredujte na e-mail.

Lep pozdrav, ekipa GAZZ

ZSOMS APGA logopost LOGOTIP-ESS-SLO 537611_4546266337956_2020766080_n