VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 10.09.2013
Opomnik: predstavitev priložnosti industrijske simbioze
17.09.2013, , Gospodarska zbornica Slovenije



Spoštovani,

Kako naj v kriznih časih industrijska podjetja ustvarjajo dodatne prihodke in privarčujejo pri stroških? Kako naj se izognejo tveganjem zaradi nestabilnosti na svetovnih trgih naravnih virov in zmanjšajo odvisnost od svetovnega dogajanja? In ob vsem tem zmanjšajo vplive na okolje?

Vabimo vas, da spoznate
Nacionalni program industrijske simbioze Velika Britanija in dobre prakse industrijske simbioze po Evropi
Posvet, 17. september 2013, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana


Podjetja in organizacije v mreži NISP so med letoma 2005 in 2011 dosegli prihranke v višini ene milijarde funtov in zmanjšali industrijske izpuste CO2 za 39 milijonov ton.

Predstavitev je namenjena podjetjem v proizvodnji, komunali in gradbeništvu, področnim združenjem in zbornicam, občinam, regionalnim razvojnim agencijam, resornim ministrstvom ter strokovni in znanstveni javnosti. Vsem, ki ste se na posvet že prijavili, se za vnovično pošiljanje opravičujemo.


Podrobnosti v vabilu . Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma do 16. septembra na prijavnici . Udeležba je brezplačna. Prevajanje iz angleškega jezika bo zagotovljeno. Dodatne informacije pri Karmen Kogoj Ogris na 01 439 71 00, karmen@umanotera.org .

Posvet poteka v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Britanskim veleposlaništvom v Ljubljani in Zeleno Slovenijo. Dogodek je organiziran v okviru projekta »Slovenija znižuje CO2: dobre prakse«, ki ga izvaja Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj. Projekt je ena izmed akcij partnerstva med Evropsko komisijo, Vlado Republike Slovenije in Evropskim parlamentom na področju komuniciranja evropskih vsebin.


Veselimo se vaše udeležbe in vas lepo pozdravljamo,

Karmen
----------------------
Karmen Kogoj Ogris
vodja komuniciranja
Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj
p.p. 4440, Resljeva 20, 1000 Ljubljana
tel.: 01 439 71 00
fax.: 01 439 71 05
gsm: 031 540 534
spletna stran:
www.umanotera.org
twitter:
http://twitter.com/umanotera