VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.09.2013
Napovednik EU dogodkov
01.10.2013, , Sloveniji


Pozdravljeni,

V evropskem letu državljanov poteka po Sloveniji cel sklop aktivnosti. Med njimi je tudi projekt EU dogodki po SlovenijiEU Si ti, ki je namenjen spoznavanju pravic EU državljanov in državljank ter aktivni udeležbi pri oblikovanju prihodnosti EU. Organiziramo različne tematske dneve, posvete, interaktivne ulične dogodke in dogodke na aktualne evropske vsebine. Na vsakem dogodku vaše mnenje šteje in z vsakim dogodkom se veselimo posredovanih predlogov o razvoju in prihodnosti EU z vaše strani.

V naslednjem tednu vas vabimo v našo družbo in druženje na:

EU Si ti. Življenje starejših v EU in njihove pravice.

V sklopu 13. Festivala za tretje življenjsko obdobje organiziramo posvet o pravicah v času aktivnega življenja po upokojitvi.

Datum: 1. oktober 2013, torek, ob 14:15 uri

Lokacija: Cankarjev dom, Ljubljana

EU Si ti. Delo me zaposluje! Pravica evropskih državljanov do dela in zaposlitve.

Večji javni posvet organiziramo v času, ko v Evropi obeležujemo evropski dan zaposlovanja in bomo izpostavili pomembno pravico za prihodnost - pravico do dela in zaposlovanja.

Datum: 4. oktober 2013, petek, ob 10:00 uri

Lokacija: Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije, Celje

S svojimi predlogi in mnenji o tematikah obravnavanih na posvetih se lahko aktivno vključite preko spleta: www.eu-dogodki.si/forum ali naeudogodki@mreza-mama.si . V razpravi zbiramo ideje in predloge za boljše življenje vseh nas - evropskih državljanov.

Spremljate in všečkajte nas na Facebooku . Če tvitate, nas najdete tudi na Twitter . Informacije, fotografije in video posnetke o preteklih dogodkih si lahko pogledate na naši spletni strani www.eu-dogodki.si

Vabljeni, da se nam pridružite!

Prijazen pozdrav,

Ekipa Mreže MaMa

EU dogodkilogo ELD bel

Projekt "EU dogodki po Sloveniji" poteka v okviru upravljavskega partnerstva med Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji, Urad Vlade RS za komuniciranje in Informacijsko pisarno Evropskega parlamenta za Slovenijo pri komuniciranju evropskih vsebin, izvaja pa ga Mladinska mreža MaMa.

Mreža MaMa je učeča se organizacija, zato delamo tudi nenamerne napake. Veseli bomo vaših konstruktivnih kritik, predlogov izboljšav ali drugih dobronamernih komentarjev ter pobud, da bomo lahko svoje poslanstvo opravljali še bolje.

Aktivnosti Mreže MaMa omogočajo: naše prostovoljno delo, organizacije članice Mreže MaMa, Zavod RS za zaposlovanje, Urad RS za mladino, MOVIT NA MLADINA, Evropski socialni sklad, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstvo za notranje zadeve ter Veleposlaništvo ZDA v Sloveniji.

To sporočilo ste prejeli, ker ste se na prejemanje naših naročil prijavili preko naše spletne strani ali pa ste se s prejemanjem izrecno strinjali z udeležbo na izvedenih EU dogodkih. Če se želite odjaviti, lahko to storite kadarkoli s z odgovorom na e-pošto s pripisom ODJAVA in naših e-novic ne boste več prejemali.