VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.09.2013
Vabilo na interaktivno delavnico: Mentorstvo in kariera
03.10.2013, , Slovenija




zavod ypsilon.jpg
i-08.gif
Vabilo na interaktivno delavnico
Mentorstvo in kariera

Pozdravljeni!zavod_ypsilon_epmlogotip.jpg

V četrtek, 3. oktobra 2013, vas vabimo na interaktivno delavnicoMentorstvo in kariera, na kateri bo o svojih dolgoletnih izkušnjah spregovorila Zvezdana Lubej, direktorica Profiles International Slovenia. Skupaj s sodelavko Metko Nežič, dolgoletno mentorico in sodelavko Profiles International Slovenia na področju mentorstev, nam pripravljata interaktivno delavnico na temo učinkovitega mentorstva v povezavi z ustvarjanjem kariere, na kateri bomo osvetlili predvsem možnosti in priložnosti tako za mentorirance kot mentorje, da lahko ustvarjajo uspešne mentorske odnose.

Mentorstvo in predaja znanja, izkušenj med generacijami je bilo v preteklosti pomemben razvoja vsakega posameznika. Žal ugotavljamo, da si ljudje vzamemo vedno manj časa drug za drugega.

Zaskrbljujoče je, da imajo mladi ob vključevanju v družbo in delovno okolje vedno večje težave, saj velikokrat nimajo nikogar, ki bi se bil pripravljen ukvarjati z njimi na začetku poti, ko potrebujejo le nekoliko začetne podpore in spodbude, ki bi zbudila njihovo proaktivnost. Marsikdo se tudi ne zaveda, da so zaradi tega na izgubi tudi sama podjetja, delodajalci, ki ne znajo izkoristiti vseh potencialov. Mentorski odnos, v katerem sta tako mentor kot mentoriranec proaktivno in ciljno naravnana, je lahko ključ, ki marsikomu odpre nova vrata ter omogoči rast in razvoj.

Dogodek bo 3. oktobra 2013, ob 17.30, v KIS točki EPM Maribor 2013 na Trgu Leona Štuklja v centru Maribora.

Uradnemu delu sledi neformalno druženje udeležencev in morebitno povezovanje novih mentorskih parov.

Vstop je prost, prijavite se lahko na dogodki@mentorstvo.si . Več informacij o programu na www.mentorstvo.si .

Vabljeni!epm_horiz_slo final.png

Ekipa mentorskega programa