VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.10.2013
SiOL e-novice
04.10.2013, , Slovenija

Najboljši nogomet na SiOL TV in SiOL TViN

Lani je Celtic pred domačim občinstvom premagal veliko Barcelono. Jim bo uspelo tudi tokrat ponižati katalonskega velikana? Danes in jutri je za naročnike SiOL TV ogled 17 tekem 2. kroga Lige prvakov brezplačen. Spremljajte tekme UEFA Lige prvakov na SiOL TV in SiOL TViN.

Programi HBO 6 mesecev brezplačno

Filmske uspešnice in kultne serije iz produkcije HBO-ja lahko v primeru, da naročite enega od paketov TopTrio, gledate pol leta brezplačno. V programskem paketu HBO je 8 TV-programov, videoteka HBO On Demand in HBO GO.

Nogometne poslastice UEFA Lige prvakov

Filmski užitki na vseh napravah

Gostilna išče šefa na SiOL TV

Začela se je druga sezona resničnostnega "šova" Gostilna išče šefa, v kateri se bo 12 tekmovalcev pomerilo v pripravi novih jedi. Do 14. oktobra bo ogled dogajanja v Binetovi kuhinji brezplačen, nato bo na voljo vsem naročnikom paketa VOYO na SiOL TV na programskem mestu 226.

Zmagovalci SiOL POKAL-a so Smrkci

V soboto se je v odličnem vzdušju končal SiOL POKAL, projekt, ki je od aprila pa do sobotnega finala združeval rekreativne nogometaše in navdušence nad malim nogometom. V finalu je celjska ekipa Smrkci premagala koprsko ekipo Plejo.

Poglejte katalog naslovov VOYO

Oglejte si utrinke s tekem SiOL POKAL

Ponudba za starejše uporabnike še bogatejša

Novi paket Penzion 100 je namenjen vsem, ki ste pogrešali naročniški paket, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. V mesečni naročnini 10,90 EUR je vključenih 100 enot storitev, ki jih lahko porabite po svoje: za klice v vsa slovenska omrežja, sporočila SMS/MMS ali prenos podatkov.

Posebno ugodne tablice in Mobilni internet

Mobilni internet z odlično tablico je v promocijskem obdobju do 31. oktobra še posebej ugoden za upokojence in vse starejše od 60 let, saj zagotavlja 50 % popust na naročnino izbranega paketa za celotno obdobje vezave (12 ali 24 mesecev).

Novi paket Penzion 100

Ne zamudite te posebne ponudbe!

Popust na torbice in etuije v E-trgovini

V oktobru vam v E-trgovini nudimo 20 % popust na torbice Golla in Valenta. Golla izdeluje trendovske torbice in etuije za prenosne elektronske naprave za aktiven in mladosten življenjski slog, Valentin izbor pa predstavljajo kakovostne ročno šivane usnjene torbice za mobitele.

Test na dlani: LG G2

LG G2 je eden od najbolj zmogljivih mobitelov na trgu, ki ima vse fizične gumbe združene na zadnji strani pod kamero. V Testu na dlani ugotavljamo, da gre za vrhunski Android mobitel, z zanimivimi podrobnostmi, kot so razne možnosti za personalizacijo celotnega sistema.


Preverite ponudbo Golla in Valenta

LG G2 v Testu na dlani

Pomagajmo v boju proti raku na dojkah

Z nakupom mobitela Samsung Galaxy Core Pink Ribbon, ki mu je priložen bel zaščitni etui z motivom rožnate pentlje, boste v oktobru sodelovali v naši dobrodelni akciji in pomagali prispevati 10 EUR slovenskemu združenju Europa Donna. Na voljo je tudi brezplačna aplikacija Zaupaj svojim rokam.

Čaka vas še zadnja Nokia Lumia 925

Če do zdaj niste imeli sreče pri Facebook nagradni igri, v kateri podeljujemo elegantne in zmogljive mobitele Nokia Lumia 925, ne obupajte. Od ponedeljka poteka nova nagradna igra, v kateri bomo srečnemu izžrebancu prav tako podarili povsem novi mobitel Lumia 925.

Sodelujte v akciji Pink Ribbon

Odgovorite na nagradno vprašanje

Novo v DKino: Ljubezen med svetovoma

Fantazijska ljubezenska drama govori o zaljubljencih, ki ju ločujeta simetrična svetova z nasprotnima gravitacijama, med katerima so prepovedani kakršnikoli stiki. Film si lahko ogledate na SiOL TV na programskem mestu 5 (DKino Hiti).

Kdo je Zoran Pahor?

Tudi otroci imajo svoje mnenje o politiki, športu, trendih in avtomobilih. Misli o vsem tem z vami delita Noa in Tjaž, junaka oglasov Lupčka mi je dala.

Opis filma in napovednik

Vabljeni k ogledu