VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.10.2013
Prvič na televiziji
05.10.2013, , Na 2. programu TV SLO



From:Dan D
Date: 1. oktober 2013 23:57
Subject: Prvič na televiziji

Prvič na televiziji

Pridružite se Dan D v koncertno-dokumentarnem filmu, ki jih skozi različna koncertna in vadbena prizorišča spremlja na skoraj leto dni trajajočem glasbenem popotovanju akustične turneje 'Tiho'.

Jedro filma predstavlja posnetek prvega izmed dveh razprodanih koncertov v Kinu Šiška, s katerima so skupaj z Izštekanimi sklenili izjemno zanimivo obdobje ustvarjanja. Turneja, ki jo je sestavljalo sedemnajst odmevnih in v večini razprodanih koncertov, je namreč povzročila iskreno navdušenje tako laične kot profesionalne glasbene javnosti.

Predvajanje nastopa predstavlja zanimiv mejnik tudi za povezovalca obeh večerov - Jureta Longyko, saj je to prvi celoviti posnetek radijske oddaje Izštekani, ki ga je posnela TV Slovenija.

Dokumentarno glasbeni film 'Tiho' o minulem letu zasedbe Dan D si bo moč prvič ogledati v soboto, 5. 10., ob 23:20 na 2. programu TV SLO.

Foto: Silvijo Selman

KONCERTNI ALBUM "TIHO"

San San, Počasi, Rekli so, Plešeš, Pozitivne misli, Polna luna, Čuti se kot konec sveta, Moj problem, Kamn. Voda, Tiho, Čas, Love song, Tvoje je vse, Daj mi daj, Jutranja, Za naju punca

www.dan-d.net

Facebook

YouTube

Twitter