VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 28.10.2013
Zavod Ypsilon - Vabilo na AkademYo in Y.biz v Mariboru
28.10.2013, , v prostorih Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru




zavod ypsilon.jpg
modraz.gif
Vabljeni na dva dogodka v Mariboru:
Y.biz in prva AkademYa

PRVA MARIBORSKA AKADEMYA KARIERA IZ STRASTI


Pridružite se nam na prvi AkademYi Zavoda Ypsilon v Mariboru z naslovom:
KARIERA IZ STRASTI!

Z nami bo predavateljica
Florence Maria Bratuž, in sicer
v ponedeljek, 28.oktobra 2013, ob 18. uri
v prostorih Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru,
v centru Maribora
(Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6).

Tokratno AkademYo organiziramo s pomočjo Mestne občine Maribor in Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru.

V času, ko je iskanje zaposlitve velik izziv, je bolj kot kadarkoli pomembno, da poznamo sebe, svoje prednosti in lastnosti, ki jih lahko ponudimo delodajalcu kot konkurenčno prednost. Izvedeli bomo, kako v petih korakih prepoznati svoje strasti in znova stopiti v stik s svojo ustvarjalno močjo ter jo uspešno uporabiti pri grajenju uspešne karierne poti.

Izvedeli boste,
• kako si odgovoriti na vprašanja: Kaj radi delate? Kaj obožujete? Kaj ste radi delali kot otrok? Kako lahko te vaše sanje postanejo del odrasle realnosti? Kako lahko strasti podpirajo vaše življenje in
• kako s pomočjo programa DELETE (www.beyou.si ) brišete vsa omejujoča prepričanja, da ne zmorete narediti vsega tega kar si res želite!

Predavateljica Florence Maria Bratuž je po izobrazbi organizator-
ka kadrovskih in8_popravljena.jpg izobraževalnih procesov. Ukvarja se z motivacijskimi treningi o novih pristopih sedanjega časa. Kot poslovno prodajni strateg v podjetjih prebuja strast v posameznikih znotraj podjetja in ponuja profesionalen in celovit pristop na razvoju podjetja ali organizacije glede njihove naravne avtentičnosti. Preko modela VinKom predlaga drugačne prodajne strategije s katero se izpostavi velika konkurenčna prednost v okolju.
Po naravi je do konca odprt in pozitivno naravnan motivator. Posebnost njenih predavanj je, da so prednostno naravnana k notranji motivaciji, torej aktivno vzpodbujajo udeležence k spremembi njihovega razmišljanja in delovanja, kar posledično pripelje tudi do sprememb vsakdana v optimistično in polno možnosti usmerjen pogled v prihodnost.
Florence predava na podlagi lastnega znanja, prakse in izkušenj, ki jih je pridobila med dolgoletnim izobraževanjem, tako doma kot v tujini. Več informacij o njej in njenem delu najdete na: www.vinkom.s i

AkademYe so mesečna izobraževalna srečanja mladih z vplivnimi in uspešnimi posamezniki, ki jih organizira Zavod Ypsilon in so namenjena samo njegovim članom. Oktobrska je zahvaljujoč podpori Mestne občine Maribor prva v Mariboru in je izjemoma odprta za širšo javnost, ne le za člane. Število mest je omejeno, zato izkoristi priložnost in se prijavi na: se.vidimo@ypsilon.si .

Bodi, kar si, ker tega nihče drug ne more početi bolje, kot ti!


Obvestilo: AkademYa je brezplačna. Odpoved udeležbe je potrebno sporočiti vsaj 24 ur pred dogodkom na se.vidimo@ypsilon.si . V nasprotnem primeru vam izdamo račun v znesku 12 EUR z DDVjem.

AkademYa na FB .

Y.BIZ VEČERJA Z DR. DANIJELOM REBOLJEM

Prejšnji četrtek je Y.biz večerja s prof. dr. Danijelom Reboljem, rektorjem Univerze v Mariboru, žal odpadla zaradi nepričakovanih obveznosti gosta. Prestavili smo jo na torek, 29. oktobra 2013 ob 18.30 uri. Za večerjo je na voljo še kakšno prosto mesto, tako da se še lahko prijavite. Lokacija druženaj ostaja ista in sicer restavracija Leon (Ulica Vita Kraigherja 3, 2000 Maribor).
01391716-300.jpg
Danijel Rebolj, univ. dipl. inž. gradbeništva je kolesar po načinu življenja, idealist glede smisla in namena našega obstoja, verjame v vsepovezanost življenja, vesolja in vsega ostalega.

Doma v Mariboru, oče dveh sinov, poročen z mladostno ljubeznijo, ki še kar traja. Profesor gradbene in prometne informatike na Univerzi v Mariboru, gostujoči profesor na Univerzi Stanford, University College Cork in Univerzi Novi Sad.

Je tudi eden izmed prvih mentorjev v našem mentorskem programu Uči se od najboljših .

Prijavnina znaša 16 EUR (vključno z DDV) in vključuje večerjo z vinom.

Svojo prijavo na večerjo potrdite do petka, 25. oktobra 2013, na e-mail: se.vidimo@ypsilon.si .

Ob prijavi navedite svoje vprašanje za gosta in najkasneje do petka, 25. oktobra 2013 poravnajte prijavnino 16 EUR na TRR: SI56020100258235015. Prijave so mogoče ob izpolniti vseh navedenih pogojev in jih sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Odjava je mogoča do 25.10.2013, kasneje se plačilo prijavnine na vrača.


Veselimo se vaše družbe v Mariboru in vam želimo uspešen zaključek Simbioza tedna!

Ekipa Zavoda Ypsilon

bg-address.png Zavod Ypsilon, Mirje 15, 1000 Ljubljana
PE: Dunajska cesta 55, 1000 Ljubljana
bg-email.png info@ypsilon.si
bg-phone-number.png 051 600 340
facebook.png twitter.png youtube.png pinterest.png linkedin.png
modras.gif
partnerjiy8.jpg