VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.11.2013
Javni poziv za predloge najzaslužnejših društvenih delavcev in delavk - prostovoljcev in prostovoljk
03.12.2013, , Ljubljana


Spoštovani,


na spletnih straneh Državnega sveta RS je bil 25. 10. 2013 objavljen Javni poziv za predloge najzaslužnejših društvenih delavcev in delavk - prostovoljcev in prostovoljk za plakete Državnega sveta RS za leto 2013 (http://www.ds-rs.si/?q=civilna_druzba/plakete).Predsednik Državnega sveta Republike Slovenije bo namreč v znak počastitve 5. decembra, Mednarodnega dneva prostovoljstva, podelil plakete Državnega sveta najzaslužnejšim društvenim delavcem in delavkam - prostovoljcem in prostovoljkam z različnih področij delovanja. Slavnostna podelitev plaket Državnega sveta bo v torek,3. decembra 2013, ob 10.00 uri, v dvorani Državnega sveta, Šubičeva 4, v Ljubljani.

Predlog za podelitev plaket najzaslužnejšim prostovoljcem in prostovoljkam lahko poda vsak državni svetnik oziroma svetnica, interesna skupina Državnega sveta ali organizacija civilne družbe, katere člani in članice delujejo na področju prostovoljnega dela.Zveze društev ali krovne organizacije lahko predložijo le en predlog, ki naj bo usklajen v sklopu zveze.

Dodatne informacije in kriterije za izbiro prejemnikov plaket boste našli v priloženem javnem pozivu.


Prosimo vas, da obrazec s predlogom za obravnavo (v prilogi) pošljete najkasneje do srede, 13. novembra 2013, po pošti na naslov Državni svet Republike Slovenije, Šubičeva 4, 1000 Ljubljana, s pripisom PLAKETE DRŽAVNEGA SVETA (upošteva se datum poštnega žiga), ali po elektronski pošti na ariana.debeljak@ds-rs.si (upošteva se datum prejema v elektronski poštni predal).

Lep pozdrav,
Ariana Debeljak


Priloga:
- javni poziv