VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Tujina 15.11.2013
Konferenca Democracy, citizenship and youth participation
18.12.2013, , Kairo, Egipt




Program nudi podporo za evropske in mednarodne mladinske projekte,
ki spodbujajo mladinsko delo in neformalno učenje.
V programu lahko sodelujejo mladi med 13. in 30. letom starosti.

Konferenca Democracy, citizenship and youth participation, 18.-20. december 2013, Kairo, Egipt

Spoštovani!

V naših spletnih komunikacijah je prišlo v zadnjih tednih do neljube napake, in sicer smo oglaševali konferenco "Democracy, citizenship and youth participation", ki bo potekala od 18. do 20. decembra 2013 v Egiptu, z napačnim prijavnim rokom, zaradi česar je ta potekel, še preden ste se nekateri uspeli prijaviti. Hvala vsem, ki ste nas na to opozorili.

Vsem zainteresiranim sedaj sporočamo, da smo se z organizatorji sedaj uspeli dogovoriti, da so podaljšali rok za prijavo za slovenske udeležence. Spletna prijava ni več mogoča, so nam pa posredovali prijavni obrazec v Word obliki. Najdete ga spodaj pri prijavni dokumentaciji in med aktualnimi razpisi na naši spletni strani.

V kolikor se za aktivnost zanimate, nam izpolnjeni obrazec posredujte na info@mva.si najkasneje do ponedeljka, 18. 11. 2013. O izboru boste tako obveščeni predvidoma do konca naslednjega tedna.

Za napako se opravičujemo in vas lepo pozdravljamo, Zavod MOVIT

***

Konferenca Democracy, citizenship and youth participation, 18.-20. december 2013, Kairo, Egipt

Osrednji temi konference bosta participacija mladih in razvoj projektov v evro-sredozemski regiji. Na konferenci bodo udeleženci izmenjali izkušnje in dobre prakse, ki so nastale na podlagi projektov, izvedenih v okviru platforme Euro-Med Youth. Udeleženci pa bodo razpravljali tudi o položaju mladih in njihovi aktivni vlogi v družbi kot tudi pri razvoju mladinske politike ter politike nasploh.

Stroške nastanitve, prehrane in programa krije organizator aktivnosti. Potne stroške izbranim udeležencem krije MOVIT, nacionalna agencija programa Mladi v akciji, in sicer v višini 90 % dejanskih stroškov, v skladu s Initiates file downloadSplošnimi pogoji sodelovanja na usposabljanjih.

Rok za prijavo je ponedeljek, 18. november 2013!

Pomembno: Ker so spletne prijave že zaprte, se prijavite tako, da izpolnjen prijavni obrazec najkasneje do 18. 11. 2013 posredujete na info@mva.si.

Razpis si lahko ogledate Opens external link in new windowtukaj

Initiates file downloadPrijavni obrazec