VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 22.11.2013
Kratka predstavitev mentorskega programa Uči se od najboljših ter prošnja za pomoč pri promociji programa
23.11.2013, , po celi Sloveniji


Pozdravljeni,

sem Alja Martinjak in sem asistentka vodje mentorskega programa Uči se od najboljših , katerega pobudnik in organizator je Zavod Ypsilon . Program smo začeli izvajati v letu 2013, s podporo Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 in z veseljem povemo, da se je v nekaj mesecih že razširil med mlade po celi Sloveniji. V program je že vključenih več kot 200 mentorirancev ter 88 mentorjev, ki so povezani v 87 mentorskih parov.

S programom želimo povezati mlade, aktivne posameznike, s starejšimi in izkušenejšimi mentorji, ki jim je že uspelo in lahko z njimi delijo svoje znanje, nasvete in neprecenljive praktične izkušnje. V enem letu, odkar traja mentorski odnos, lahko skupaj delata na projektu mentoriranca ali mentorja, sledita določenim ciljem ali pa kakorkoli drugače sodelujeta in se učita drug od drugega.Težimo k temu, da bo v prihodnosti vsak imel svojega mentorja s področja, ki ga zanima. Predstaviti in promovirati želimo mentorstvo med vsemi mladimi in jim tako omogočiti dostop do najboljših -umetnikov, znanstvenikov, politikov, gospodarstvenikov in drugih javnih oseb, ki bodo postali njihovi mentorji. Vse, kar morajo mladi storiti je, da obiščejo našo spletno stran http://www.mentorstvo.si/ , opravijo registracijo, poiščejo primernega mentorja ter ga povabijo k sodelovanju.
Zato Vas prosimo, da nam pomagate razširiti informacije o našem programu med svojimi člani, preko svojih spletnih omrežij in promocijskih kanalov in jih skupaj z nami poskusite vzpodbuditi k aktivnejšemu grajenju svoje karierne in tudi življenjske poti.

Tukaj prilagam povezave do:


Seveda Vam v zameno ponujamo tudi promocijo vaših programov, za bolj uspešno delovanje pa predlagam tudi, da se dobimo na sestanku in se dogovorimo o možnostih sodelovanja. Naš program sem vam predstavila le na kratko, poleg samega povezovanja mentorjev in mentorirancev namreč organiziramo tudi različna predavanja, okrogle mize in podobne dogodke, ki vzpodbujajo mlade k mentorstvu in aktivnemu ter uspešnemu delovanju nasploh. Tako da če želite več informacij ali imate kakšno vprašanje me lahko pokličete ali mi pišete na mail. Bom zelo vesela kakršnega koli odziva.

Upam, da ste za sodelovanje zainteresirani in da se kmalu slišimo ter srečamo,

Lep, uspešen in pozitivne energije poln dan Vam želim,

Alja MARTINJAK

+386 31 208 275


mentorstvo@mentorstvo.si

LOGO ZA WORD


Zavod Ypsilon, Mirje 15, PE Dunajska 22, SI-1000 Ljubljana, Slovenia
Ypsilon.si | Facebook | Twitter | Pinterest

Zavod Ypsilon podpirajo Bisnode, Zavarovalnica Triglav, Studio Moderna,
Nova Ljubljanska banka, Summit Avto, Publicis Groupe in BTC.