VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 02.12.2013
Zeleni kras
26.12.2013, , v športni dvorani OŠ Antona Globočnika Postojna.


Pozdravljen/a

Jesenske barve se počasi poslavljajo od Zelenega krasa, na vrata pa že trka zimska idila. Izkoristite lepe, sončne dni za raziskovanje skrivnostne naravne in kulturne dediščine Zelenega krasa.

Odkrijte Zeleni kras. Dobrodošli.

Katalog regijskih izdelkov Zelenega krasa 2014

Na Zelenem krasu se iz leta v leto ponudba lokalnih izdelkov, ki odražajo tradicijo in kulturo tega področja, počasi a vztrajno povečuje. pred vami je letošnji katalog izdelkov uporabnikov znamke Zeleni kras, ki ponuja (novoletna) darila za vaše poslovne partnerje , sodelavce in prijatelje. Izberite in podarite izdelek, ki je plod dela ljudi iz lokalnega okolja.

Oglejte si ponudbo lokalnih izdelkov

Skrivnostni podzemni svet

Podzemeljski svet Zelenega krasa je gosto prepreden z jamami. Po nekaj najlepših in največjih se lahko preprosto sprehodite po urejenih poteh. Če pa vas mika pogled od bliže, se lahko za nekaj ur prelevite v jamarja in v spremstvu izkušenih vodnikov obiščete tudi nekoliko manj dostopne dele skrivnostnega kraškega podzemlja

Spoznajte jame Zelenega krasa

Božično novoletni koncert v Postojni

Postojnska godba-1808 prireja božično novoletni koncert, ki bo v četrtek, 26. decembra ob 19.30 uri v športni dvorani OŠ Antona Globočnika Postojna.

Nočni pohod z baklami na Sveto Trojico

Športno-kulturno društvo Trnje in Turistično društvo Pivka tudi letos organizirata že tradicionalni nočni pohod z baklami na Sveto Trojico. Pohod bo v četrtek, 26. decembra 2013 s pričetkom ob 17. uri izpred igrišča v Trnju pri Pivki.

To novico ste prejeli, ker ste prijavljeni na prejemanje obvestil spletnega portala Zeleni kras.

Če ne želite več prejemati novic, se lahko odjavite tukaj .

Informacije:
05 72 12 249
info@zelenikras.si

Facebook Zeleni kras