VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 02.12.2013
Vabilo k dopolnitvi EVS modela WeGroUP in k udeležbi na Posvetovalnem srečanju
09.12.2013, , v Ljubljani


Pozdravljeni,

Kot je bilo izpostavljeno na oktobrskem usposabljanju za EVS mentorje in koordinatorje ter na novembrskem spremljevalnem srečanju, vam pošiljamo model We®GroUP, osnutek katerega je oblikovala Zveza ŠKIS. Sam model se poglobljeno dotika EVS in ker bi želeli, da bi bil model kar se da najbolj uporaben za vse organizacije, ki se srečujejo z EVSom, vas na tej točki vabimo, da ga dopolnete s svojimi predlogi in komentarji. Sam osnutek modela je že pregledala tudi nacionalna agencija in podala določene komentarje in predloge, ki so v tem osnutku že upoštevani. Do modela We®GroUP dostopatena tej povezavi.

Dokument smo z vami delili preko Google Drive, saj bo na tak način vsaka organizacija lahko sledila spremembam, ki so jih vnesli kolegi iz drugih organizacij. Zato vas prosimo, da dokument urejate pazljivo (da se izognemo morebitnim neželenim spremembam dokumenta, npr. izbris). V kolikor želite modelu kaj dodati, odstraniti ali pa zgolj pokomentirati, vaš prispevek zapišite kot komentar in tudi napišite svoje ime in organizacijo iz katere prihajate. Urejanje dokumenta bo možno do 8.12.2013.

Hkrati pa bi vas želeli povabiti na Posvetovalno srečanje o modelu We®GroUP, ki bo potekalo 9.12.2013, v Ljubljani od 16. ure dalje (o naslovu srečanja vas obvestimo naknadno). Samo srečanje bo namenjeno pregledu vseh sprememb, ki jih boste dodali modelu ter oblikovanju končne verzije modela. Udeležba na samem srečanju je brezplačna, potne stroške pa krije vsaka organizacija posamezno. V kolikor bi se želeli srečanja udeležiti, prosim to sporočite do 04.12.2013 na ta elektronski naslov (adisa.dizdarevic@skis-zveza.si ).

Lep pozdrav,