VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 02.12.2013
Koncert Terrafolk in Simbolični orkester – predprodaja do 3. 12
09.12.2013, , Slovenija


Amnesty International Slovenije E-mnesti

Še do 3. decembra imate čas, da si v predprodaji kupite karto za enega od koncertov Terrafolka in Simboličnega orkestra , ki bosta potekala ob 25. obletnici delovanja Amnesty International Slovenije.

Na odru bo seveda tudi Bojan Cvetrežnik, ki ni le odličen glasbenik, ampak se znajde tudi z oglaševanjem na kolesih.

Za "ogrevanje" na Youtube kanalu terrafolkTV prisluhnite posnetkom koncerta skupine Terrafolk in Simboličnega orkestra, ki je bil pred dvema letoma v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma:

Meta Luna in Nori veter.

Koncerta bosta potekala okoli dneva človekovih pravic - to je 10. december, ki je obenem tudi rojstni dan slovenske Amnesty. V Prešernovem gledališču Kranj se bodo dnevu poklonili tudi s predstavo o izbrisanih z naslovom 25.671, ki bo odigrana 8. decembra. Predstava je na nedavnem Borštnikovem srečanju prejela dve nagradi.

PRIDRUŽITE SE - SPREMLJAJTE - UKREPAJTE:
SOS SMS: pošljite Amnesty na 2929
Facebook: Amnesty Slovenije
Twitter: AmnestySlovenia

Akcije

Zagotovite si vstopnice čim prej. Ker je tak čas, naj prišepnemo Božičkom in Dedkom Mrazom, da je to lahko tudi odlično darilo!
Za ljubljanski koncert prodaja vstopnic poteka na: www.eventim.si , Petrolu, v Info centru Slovenskih železnic LJ in Mb, Trafikah 3dva, Svetu knjige in Big Bangu ter na dan koncerta v Slovenski filharmoniji. Za Kranj pa jih lahko kupite bodisi v Prešernovem gledališču Kranj bodisi na www.kupikarto.si .

V gledališču in na www.kupikarto.si si kupite tudi vstopnice za za predstavo o izbrisanih v Prešernovem gledališču Kranj!

Foto: Arhiv Terrafolk
10. decembra bomo praznovali 25. rojstni dan. Bi nam želeli voščiti "Vse najboljše, Amnesty"? Pojdite na Thunderclap (gromoviti plosk) http://thndr.it/1enIZWz in v samo 30 sekundah lahko to naredite. Hvala za voščila!