VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 06.12.2013
Vabilo na predstavitev na sejmu Alpe-Adria in skupne promocije Pomurja kot turistične destinacije
06.12.2013, , v Ljubljani

destinacije


Pozdravljeni,

turistična društva imate ponovno možnost brezplačne predstavitve na sejmu Alpe-Adria, ki bo od 29. januarja do 1. februarja 2014 v Ljubljani. Z letošnjim letom je Turistična zveza Slovenije (TZS) spremenila pogoje, in sicer so do brezplačne predstavitve upravičena društva, ki so člani TZS, vsi ostali se lahko prijavite, a proti plačilu (kakšen bo znesek še ni znano, saj se TZS še pogaja z Gospodarskim razstaviščem). V primeru, da TD pošlje prijavnico do 19. decembra in posreduje Pristopno izjavo (v prilogi) do vključno 28. januarja, se bo lahko udeležilo sejma brezplačno.

Prijavo za sejemsko predstavitev pošljite na naslov Turistične zveze Slovenije bisera.djutovic@turisticna-zveza.si . Rok je 19. december!

Nadaljnjo koordinacijo bo nato prevzela Pomurska turistična zveza. Letos PTZ zamudnikov ne bo sprejemala, zato se odzovite na povabilo v postavljenem roku.

Vsa dokumentacija je v prilogi.

Na sestanku predstavnikov turističnih društev smo med drugimi predlogi tudi prejeli predlog, da se društva bolj aktivno vključite v celovito promocijo Pomurja kot turistične destinacije. Priložnost za to imate v sklopu projekta RDO pod okriljem RRA Mure, kjer Pomurska turistična zveza aktivno sodeluje v želji po vključitvi nevladnih organizacij v samo predstavitev Pomurja kot turistične destinacije. Pomurje se bo na sejmu Alpe-Adria predstavljalo tudi pod skupno blagovno znamko Pomurje - Re(j)dno dobro, kjer imate društva možnost, da s svojim animacijskim programom popestrite skupno predstavitev Pomurja. Vaši predlogi, kako bi lahko sami prispevali pri skupni predstavitvi Pomurja so dobrodošli in zaželeni. Prosimo, da se odzovete čim prej.

V primeru nejasnosti, vprašanj sem na voljo na tem elektronskem naslovu ali telefonski številki 041 326 093.

Lep dan,

Barbara Kolenc

predsednica


--

POMURSKA TURISTIČNA ZVEZA
Regijska turistična organizacija
Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota
Tel: +386 (0)2/534 88 22
GSM: +386 (0)41/326 093
Fax: +386 (0)2/534 88 24

Email: info@pt-zveza.si
www.visitpomurje.com