VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 09.12.2013
: Delavnica "Jaz ne razglašam, da sem hetero!" in pogovorna delavnica o alkoholu in drugih drogah
19.12.2013, , v MISC INFOPEKA


Jaz ne razglašam, da sem hetero!

"Naj spijo s komer hočejo, samo naj tega ne razglašajo javno! Nimam nič proti gejem, ampak zakaj se morajo stalno tako izpostavljati; saj jaz ne razlagam, da sem heteroseksualna! Ko bomo imeli heteroseksualci svoje parade ponosa, jih bodo lahko imeli tudi homoseksualci!"

To je samo nekaj tradicionalnih komentarjev, ki jih na spletu pogosto zasledimo pod članki, ki obravnavajo gejevske in lezbične teme. Pa držijo? Res heteroseksualno usmerjene osebe svoje spolne usmerjenosti ne razglašajo javno? Res ne razlagajo, kakšna je njihova spolna usmerjenost? Res nimajo svojih, heteroseksualnih parad ponosa?

S takšnimi in sorodnimi vprašanji se bomo ukvarjali na delavnici: "Jaz ne razglašam, da sem hetero!", ki bo v ponedeljek, 16. 12. 2013, med 16:00 in 18:00 potekala v MISC INFOPEKA.

Delavnico bosta izvajala Eva Gračanin in Mitja Blažič iz Društva informacijski center Legebitra.


Vabljene in vabljeni!


Slika v vrstici 1

Pogovorna delavnica o alkoholu in drugih drogah

V četrtek, 19. 12. 2013, si med 16:00 in 18:00, vabljen/-a v MISC INFOPEKA na delavnico o alkoholu in drugih drogah.

Na delavnici bomo spoznali osnovne informacije o alkoholu in drugih drogah, ki se trenutno najpogosteje uporabljajo med mladimi. Spoznali se bomo z njihovimi škodljivimi posledicami in tem, kako jih lahko zmanjšamo. Ker je alkohol tista droga, ki je v Sloveniji najbolj razširjena, mu bomo namenili največ pozornosti.

Vsebina pa se bo prilagajala tudi željam, vprašanjem in potrebam skupine. Delavnico bosta izvedli Anja Mihevc in Simona Šabić iz Združenja DrogArt.

Rok prijave na delavnico je 17. 12. 2013 na infopeka@infopeka.org .

Pridi, vprašaj in se informiraj. ;)


Slika v vrstici 2

Ekipa MISC INFOPEKA

--

Pekarna Magdalenske mreže Maribor
Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA
Youth informative Counseling Center INFOPEKA
Ob železnici 8, 2000 MARIBOR - SLOVENIJA
tel.: + 386 2 300 68 50
gsm: + 386 41 481 246
e-mail: infopeka@infopeka.org
http://www.infopeka.org , www.pekarna.org


***********
Dejavnost zavoda podpirajo Mestna občina Maribor, EPM Maribor 2013, Urad RS za mladino pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstvo za kulturo, Zavod RS za zapolovanje, MOVIT NA MLADINA, Evropska unija, Generalni direktorat za izobraževanje in kulturo, Društvo za preventivno delo, Mladinski kulturni center Maribor, Snaga d.o.o., Hostel Pekarna.


_______________________________________________