VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.06.2007
Tekmovanje spletnih aplikacij...
26.06.2007, , Ljubljana

Tekmovanje spletnih aplikacij CNET Webware 100
Spletnikov urejevalnik spletnih strani med najboljšimi na svetu

Ljubljana, 13. 6. 2007 - Znani so finalisti tekmovanja spletnih aplikacij Webware 100 in med njimi je tudi orodje na katerem temelji slovenska storitev Spletnik.si, v tujini pod imenom Sitekreator. Za prestižna prva mesta v kategoriji spletnega objavljanja se Spletnikovo orodje meri s svetovnimi velikani, kot so Adobe Flash, Google Blogger in Wordpress.

Na svetu enako orodje uporablja že 35.000 malih in srednjih podjetij, med njimi pa je tudi že več kot 200 slovenskih uporabnikov. Prednost sistema je v popolni avtomatizaciji in naročniškem sistemu, ki uporabniku omogoči res hiter začetek. Uporabnik ne potrebuje nikakršnega znanja spletnega programiranja in lahko svojo novo stran vzpostavi brezplačno v nekaj minutah.

Revoluciji na slovenskem trgu spletnih urejevalnikov že dolgo nismo bili priča. Skoraj vsaka večja spletna agencija sicer gradi svoj sistem, a za vzpostavitev spletne strani praviloma potrebujejo vsaj nekaj tednov. Spletnik proces vzpostavitve strani drastično skrajša. Uporabnik lahko izbira med več kot 200-imi oblikovnimi predlogami in po želji uporablja vse običajne in napredne funkcije, kot so galerija slik, blog, forum, obrazec, pošiljanje e-novic ipd.

Tekmovanje Webware 100 organizira uveljavljena spletna medijska hiša CNET. Tekmovanje poteka v dveh fazah, finaliste in zmagovalce pa izberejo izključno uporabniki.

Kontakt za novinarje:
Vodja razvoja Spletnik.si Srđan Mahmutović
041 333 877
srđan.mahmutovic@spletnik.si

.........................................................................................................................................................................

Več Informacij:
http://www.spletnik.si
http://www.webware.com

http://news.com.com/8301-10784_3-9722036-7.html

Lep pozdrav

Vodja prodaje Spletnik.si, Uroš Bogdanović

041 373 868

uros.bogdanovic@spletnik.si