VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 18.07.2007
GRAND ROCK SEVNICA 2007
19.07.2007, , Sevnica

Pozdravljeni,

Študentski klub Sevnica, Mladinski svet Občine Sevnica in društvo K.N.O.F. organizirajo že peti jubilejni rock festival GRAND ROCK SEVNICA 2007 z že pregovorno odličnimi izvajalci in sta ob tej priložnosti pripravila posebno ponudbo za študentske klube in organizacije.

Ponudba

Vaš klub si lahko pridobi dve brezplačni vstopnici za festival, če objavi na spletni strani kluba (če jo ima) banner z reklamo za GRAND ROCK SEVNICA 2007 (tokrat v priponki).

Lahko pa se odločite tudi za nakup kart po izjemno ugodni ceni za Vaše člane, po 8€ za en dan in 13€ za dva dni (cena kart v redni prodaji je 10/15€). Karte se lahko prodaja le članom klubov z veljavno člansko izkaznico. Za vsak potrjen vavčer z žigom dotičnega kluba pomeni po eno prodano vstopnico po dogovorjeni ceni (8€/13€).

Za več informacij kličite 051 309 069 (Peter)

Dogajanje bodo popestrili še žonglerji, bruhalci ognja in ostali ulični artisti. Bodite pozorni na nagradne igre.

Lokacija

Na vzpetini nad starim mestnim jedrom se mogočno vzdiguje sevniški grad iz 13. stoletja s štirimi stolpi. Sevniški grad nas navdaja s prečudovitim pogledom nanj, tako nas bo letos še enkrat spustil k sebi in za dva dni popeljal v sproščenost, zabavo, ustvarjanje in predvsem ’’Pozitivo’'. V dveh dneh se bo na prireditvi skupno izmenjalo več različnih skupin (od mladih-perspektivnih do že uveljavljenih). Spanca potrebni si bodo lahko odpočili v začasnem kampu na travniku pod gradom nad Drožanjsko ulico, kjer bo poskrbljeno tako za sanitarije kot za tuše. Po vsem tem se bodo lahko utrujeni okrepčali ob stojnicah s hrano in pijačo z ugodnimi cenami. Vse skupaj pa bodo tako, kot v preteklih letih, zabeležile kamere in ostali mediji. Sicer smo zelo varen festival, a ker gre v "tretje" rado, komurkoli, so zadnji dve leti za varnost poskrbeli bikerji iz kluba Firestarters Prospect MC Slovenija, ki bodo zagotavljali (tokrat v večjem številu, prav tako bodo spet na ogled njihovi konjički)

Več na www.grandrocksevnica.com

V imenu Mladinskega sveta občine Sevnica in ekipe organizatorjev glasbenega festivala Grand Rock Sevnica se Vas lepo pozdravljamo.

Lep pozdrav,

Ekipa organizatorjev Grand Rock Sevnica