VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Lendava 30.07.2007
JAVNO NAZNANILO !
10.08.2007, , Ljutomer

JAVNO NAZNANILO
Na podlagi drugega odstavka 32. člena Zakona o prostorskem načrtovanju (Uradni list RS, št. 33/07) Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor s tem


J A V N I M N A Z N A N I L O M

obvešča javnost o javni razgrnitvi
dopolnjenega osnutka državnega prostorskega načrta
za bioplinsko napravo Cven v občini Ljutomer


I.
Ministrstvo za okolje in prostor naznanja javno razgrnitev:
1. dopolnjenega osnutka državnega prostorskega načrta za bioplinsko napravo Cven v občini Ljutomer, ki ga je pod številko projekta DPN-3/07 junij 2007 izdelal ZEU, d. o. o., Murska Sobota (v nadaljnjem besedilu: dopolnjen osnutek državnega prostorskega načrta);
2. povzetka za javnost;
3. variantne rešitve prostorske ureditve z obrazložitvijo predloga izbora rešitve ter
4. strokovnih podlag, na katerih temeljijo rešitve dopolnjenega osnutka državnega prostorskega načrta.

II.
Gradivo iz prejšnje točke bo od 2. avgusta do 7. septembra 2007 javno razgrnjeno:
 na Ministrstvu za okolje in prostor, Direktoratu za prostor, Dunajska cesta 21, Ljubljana,
 v prostorih Občine Ljutomer, Vrazova ulica 1, 9240 Ljutomer.

III.
Izvleček gradiva iz točke I., ki obsega prikaz ureditvene situacije ter povzetek za javnost bo v času iz prejšnje točke javno razgrnjen:
 v prostorih Krajevne skupnosti Cven, Cven 3/D, 9240 Ljutomer.

IV.
Javna obravnava bo potekala 5. septembra 2007 s pričetkom ob 18.00 uri v prostorih Krajevne skupnosti Cven, Cven 3/D, 9240 Ljutomer.

V.
V okviru javne razgrnitve ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na dopolnjen osnutek državnega prostorskega načrta. Pripombe in predlogi se lahko do 7. septembra 2007 dajo pisno na mestih javne razgrnitve kot zapis v knjigo pripomb in predlogov, lahko se pošljejo na naslov Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska cesta 48, Ljubljana, ali na elektronski naslov gp.mop@gov.si, pri čemer se v rubriki »zadeva« navedejo ključne besede »bioplinska naprava Cven«.

Ministrstvo za okolje in prostor bo v sodelovanju z Občino Ljutomer preučilo pripombe in predloge javnosti in v roku 30 dni po končani javni razgrnitvi do njih zavzelo stališče, ki ga bo objavilo na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor: http://www.mop.gov.si in Občine Ljutomer http://www.obcinaljutomer.si.


Metka ČERNELČ
GENERALNA DIREKTORICA
DIREKTORATA ZA PROSTOR