VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 19.09.2014
ZAHVALA PODPORNIKOM IN SIMPATIZERJEM
, VOLIMO LISTO MLADIH, obkrožimo: 1

Naročen oglas: NAROČNIK: Civilna iniciativa občank in občanov živečih na območju Občine Ljutomer, predstavnik LISTE MLADIH: Stanislav Hunjadi-Striček.

ZAHVALA IN POVABILO NA SREČANJE PODPORNIKOV IN KANDIDATOV

» LISTE MLADIH «

Po naši dobri tradiciji združujemo koristno s prijetnim: V petek 19.09.2014 ob 18. uri ste vabljeni na POSVET O SOCIALNEM PODJETNIŠTVU (v želji po novih zaposlitvah) nato pa bo srečanje seveda s pogostitvijo in harmonikašem. Prisotna bo tudi mag. Olga Karba, kandidatka za županjo,ki jo podpira tudi LISTA MLADIH ! DOBRODOŠLJI !

Dragi vsi naši podporniki, ki ste si vzeli čas ter se odpravili na Upravno enoto Ljutomer, kjer ste podpisali PODPORO in to podporo oddali LISTI MLADIH, da smo lahko pravočasno in to prvi vložili vseh 21 kandidatur za bodoči občinski svet Občine Ljutomer…vsi kandidati LISTE MLADIH se vam iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje !!!

Veseli nas, da nam je žreb naklonil odlično mesto na glasovnici,kjer bo sicer dvanajst list-političnih strank s svojimi kandidati. LISTA MLADIH bo vpisana pod številko : 1 (ena). Torej bomo na glasovnicah zapisani na prvem mestu.

Sedaj poteka intenzivno zbiranje finančnih sredstev ter nakazovanje na poseben,civilni za volitve za LISTO MLADIH odprt TRR številka: SI56-90200-4011843861 namen nakazila:VOLITVE-LISTA MLADIH-prispevek;ime prejemnika:B.M.za LISTA MLADIH, Ul. Ante Trtenjaka 3,9240 Ljutomer; zato da bomo lahko krili stroške izdelave plakatov, letakov in njihove distribucije. Razumljivo je, da bomo pri tem zelo skromni in si bomo privoščili črno-beli promocijski volilni material. Ocenjujemo, da je bistvena vsebina zapisanega in trda želja ter zaveza da v slučaju izvolitve zapisano tudi uresničujemo. Priporočamo se vam tudi v nadaljnje, saj nam je vsak evro dobrodošel.

Ob tej priložnosti vas naprošamo in apeliramo, da ustrezno promovirate našo LISTO MLADIH med občankami in občani ter naš zavezujoči se program, da bi tako dosegli čim boljšo udeležbo na volitvah in seveda čim več obkroženih glasovnic s številko 1 - LISTO MLADIH !

Veselilo nas bo, da se na posvetu in srečanju vidimo in da tako tudi združimo skupaj koristno s prijetnim ! Vsem lep pozdrav !

»LISTA MLADIH«

Predstavnik Stanislav Hunjadi - Striček

Nosilke list po volilnih enotah:

Nina Stegmüller, Anita Potočnik, Monika Simončič