VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 03.10.2014
Turizem je ključ razvoja!
, Občina Ljutomer

Spoštovani!

Pišem vam, ker bi vam rad predstavil svoj program razvoja turizma v Občini Ljutomer. V priponki boste našli moj nagovor in konkretne ukrepe za razvoj turistične ponudbe v obliki izgradnje blagovne znamke Prlekija, ki bi zajemala vse ponudnike kulinaričnih, športnih, kulturnih, mladinskih (nasploh društvenih) in vseh ostalih turističnih storitev. Dejstvo je, da ima turistična ponudba v našem okolju ogromen potencial, ki pa ni dovolj izkoriščen. Nekateri ga sicer uspešno koristijo, a vedno bolj ugotavljam, da nam manjka celovita ponudba pod eno znamko, katera se bo tudi lahko močno oglaševala (primer blagovne znamke http://www.steiermark.com/en ). Zato v priponki predlagam rešitev.

Menim, da so društva najpomembnejši del turistične ponudbe. Vem, da večina društev dela dobro, hkrati pa se tudi zavedam, kje jim zamanjka energije oz. sredstev - npr. v obveščanju ljudi o svojih aktivnosti, ergo v plačanem oglaševanju. V primeru izgradnje blagovne znamke Prlekija, ki bo zajemala celotno ponudbo Prlekije, ponujam rešitev, saj bo za ta namen poskrbela Občina.

Ne ponujam vam plačane storitve, ampak prošnjo, da me podprete pri kandidaturi za svetnika na Neodvisni listi Olge Karbe. Kandidiram v volilni enoti Ljutomer, pod številko 8 (številko 8 je potrebno vpisati v vrstici Neodvisne Liste Olge Karba). Prav tako podpiram kandidatko mag. Olgo Karba, saj je tudi ona prepričana, da je razvoj blagovne znamke Prlekija rešitev za naš turizem. Verjamem, da ste siti vsega volilnega oglaševanja, a nekako vam vse skupaj moram sporočiti.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč.

Lep pozdrav,

Niko Miholič

M. 041/619 588

E. niko_miholic@t-2.net