VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 21.10.2014
Vabilo na zadnjo sejo LISTE MLADIH
, Prlekija-Spodnji Kamenščak

CIVILNA POBUDA OBČANK IN OBČANOV

LISTA MLADIH

- Vsem kandidatom za OS na LISTI MLADIH, simpatizerjem

Pozdravljeni!

Vabimo te, da se v petek, 24. oktobra 2014, ob 17. uri na sedežu Mladinskega sveta Ljutomer in Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO, socialno podjetje (Spodnji Kamenščak 23) udeležiš četrte - zadnje seje LISTE MLADIH. Na sejo lahko pripelješ še druge zainteresirane posameznike.

Predlagamo sledeči dnevni red:

1. Pregled prisotnosti (opravi Nina Stegmüller)

2. Poročilo o volitvah 5. oktobra 2014 (poda Stanislav Hunjadi - Striček)

3. Obravnava finančnega poročila LISTE MLADIH (prihodki in odhodki na volilnem TRR-B.M.) s potrditvijo finančnega poročila in zaprtje TRR (poda Branko Makovec)

4. Razno

S to sejo je projekt civilne pobude »LISTA MLADIH«, ki sta vodila MSL in MCP-PC NVO, so.p. zaključen. Nadaljnja povezava in sodelovanje bo potekalo preko obeh omenjenih organizacijah in direktno preko izvoljene občinske svetnice na LISTI MLADIH: Nine Stegmüller (gsm: 031 212 393; e-mail: ninik5meister@gmail.com )

Vabimo vas, da se nam tudi v bodoče aktivno pridružite pri uresničevanju volilnega programa in celokupnih aktivnosti Mladinskega sveta Ljutomer ter Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO, socialnega podjetja (odprto vsak delavnik od 7. do 23. ure in ob sobotah od 15. do 23. ure) DOBRODOŠLI!

Zahvaljujemo se vam za dosedanjo sodelovanje in pripravljenost za kandidiranje in aktivno promocijo LISTE MLADIH ! Hvala !

Vsem lep pozdrav in vse dobro !

Predstavnik LISTE MLADIH : Stanislav Hunjadi - Striček

Nosilke LISTE MLADIH po volilnih enotah:

Nina Stegmüller, magistrica psihologije; Anita Potočnik,

Monika Simončič