VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.10.2007
NAŠ "POKRAJINSKI" JANEZ IZBRAN
, Ljubljana

Janez Vencelj na predlog POKRAJINSKEGA CENTRA NEVLADNIH ORGANIZACIJ delujočega še v okviru pravnega subjekta MLADINSKEGA CENTRA PRLEKIJE na podlagi glasovanja slovenskega nevladnega sektorja izvoljen skupaj z gospo LJUBICO JANČIČ iz Društva POMLAD ,za člana Komisije delujoče v okviru REPUBLIKE SLOVENIJE, Ministrstva za notranje zadeve. Vsem sodelujočim kandidatom pohvale za pogumno kandidaturo, izvoljenima iskrene čestitke in vsa pohvala CNVOS za korektnost izvedbe postopka !MCP, vodja Rudi StegmüllerSporočilo iz Centra nevladnih organizacij Slovenije :Postopek izbora dveh predstavnikov NVO za clana v Komisiji za preprecevanje in zatiranje kriminalitete je zakljucen. Izbrana predstavnika sta:1. ga. Ljubica Jančič in2. g. Janez Vencelj.Izbranima kandidatoma čestitamo! Kandidata lepo naprošamo, da nas o delu v komisiji redno obvescata, da lahko vajine informacije posredujemo naprej zainteresiranim NVO oz. posameznikom in posameznicam ter vsem, ki so v tem postopku sodelovali. Ostale kandidate naprosam, da v primeru kaksnih predlogov ali drugih komentarjev v zvezi z delom komsiije, to posredujejo neposredno izbranima kandidatoma, ki bosta predstavljala vrste nevladnega sektorja.Zahvaljujem se vam za vase sodelovanje v postopku. Za kakrsne koli informacije ali podporo smo vam na razpolago na info@cnvos.si ali 01 542 14 22.Z lepimi pozdravi,Lidija Mesaric

Gospod SREČKO PRISLAN je ob izvolitvi zapisal :

Izbranim predstavnikom NVO v Komisijo za preprečevanje in zatiranje kriminalitete čestitamo in ob izvrševanju njihovega dela želimo veliko uspeha in plodnih rezultatov.

Čestitka tudi CNVOS-u in vsem udeležencem v postopku izbora in volitev, saj so s svojim odnosom do problematike in vloge nevladnega sektorja pokazali pravo mero odgovornosti in zgleden odnos, kako je potrebno sodelovati in se vključevati za izboljšanje pomena in vloge nevladnega sektorja v naši državi na tako pomembnem področju, kot je zatiranje kriminalitete ali korupcije.

Z lepimi pozdravi!

Društvo POMLAD,

Srečo PRISLAN__________________________________________________________