VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ormož 15.01.2008
MARJANCA IZ MCO OBVEŠČA !
15.01.2008, , Ormož

Pozdravljeni!
V petek, 18.1.2008 bo v sejni sobi Mladinskega centra srečanje članov FOTOKLUBA in vseh, ki si to želite postati. Imeti moraš veselje do fotografiranja in dobro voljo, če je nimaš, ostali poskrbijo, da jo dobiš. S seboj lahko prinesite primerke svojih fotografij, da jih boste skupaj analizirali, se pogovorili in kaj novega naučili.
Za vnaprej napovedujemo sprejem in družabni večer s Sašo Ozmec, ki se v naslednjem tednu vrača iz Bostona, Ples v maskah (sobota, 2.2. zvečer v Grozdeku Hotela Ormož) in 4. otroško pustno rajanje z lutkarjem in animatorjem Borisom Kononenkom "Vesela maškara" (v nedeljo, 3.2. od 10. do 12. ure, v Trgovskem centru Holermuos Ormož).
Pa še nekaj je: vabimo vse, ki želite kakorkoli - aktivno - sodelovati z nami, da stopite iz anonimnosti (lahko ste DJ-ji, animatorji in vodje otroških ali mladinskih delavnic, organizatorji prireditev, predlagalci kakršnih koli idej, namigov, predlogov .....) in soustvarjate zanimiv in pester program zase in za druge.
Enostavno odgovoriš na ta mejl ali pokličeš Marijano (719 41 41 ali na 040 345 281 ali pošlješ SMS s svojim imenom ali me poiščeš v pisarni na Stari komunali na Kerenčičevem trgu 11).
Lep dan še naprej,
Marijana Korotaj
programska vodja MCO