VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 30.01.2008
IZRAZ REGIJSKE PODPORE !
, Pomurje, Slovenija

NVO v Pomurju in širše pozivamo in prosimo, da podajo - izpolnijo tiskovino Podpora v regiji in jo nemudoma pošlejo na naslov: PC NVO ppz, Spodnji Kamenščak 23, 9240 Ljutomer. S tem si bodo omogočile sodelovanja v projektni izvedbi projekta PREBOJ!

Obrazec št. 8: PODPORA V REGIJI - izpolnjujejo samo prijavitelji za SKLOP B

Podpora lokalnih/regionalnih nevladnih organizacij pri izvajanju projekta. V tabeli navedite naziv organizacije, ime in priimek odgovorne osebe te organizacije, naslov sedeža in vsebinsko področje delovanja. Zadnji stolpec je namenjen za podpis odgovorne osebe nevladne organizacije, ki izraža podporo in žig te organizacije.

Projekt: »PREBOJ« (naziv projekta) bomo pretežno izvajali na geografskem območju pomurske statistične regije (navedite statistično regijo - NUTS III - Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnjeposavska, Jugovzhodna Slovenija, Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-Kraška, Goriška, Obalno-Kraška).

Zap. Št.

Naziv organizacije

Odgovorna oseba

(ime in priimek)

Sedež (naslov)

Vsebinsko področje delovanja

Podpis odgovorne osebe in žig organizacije[1]



[1] S podpisom izjavljamo, da smo seznanjeni z vsebino projektnega predloga in izražamo pripravljenost za sodelovanje s prijaviteljem.