VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ormož 15.03.2008
VELIKONOČNA USTVARJALNA DELAVNICA
17.03.2008, , Ormož

Vabimo vas, da se nam pridružite, si naredite unikaten aranžma ali se nasmejite do solz...

Iščemo prostovoljca, ki bi 26.aprila 2008 vrtel glasbo na tematskem večeru, posvečenem več stvarem (OF-u, uporu proti okupatorjem, mladosti, delu, počitnicam ... ) Če ima kdo voljo in željo, naj ju naznani - žuri so zaželeni (lahko pošlješ SMS na 040 345 281, pa bom poklicala nazaj - Marijanca ; )

Ponedeljek, 17.3.2008, ob 17h, Stara restavracija Hotela Ormož

VELIKONOČNA USTVARJALNA DELAVNICA za vse generacije z Ano Ratek -s Prosvetnim društvom Janez Trstenjak Hum pri Ormožu

Izdelovali bomo etnološke aranžmaje za Veliko noč. To so vsekakor: rože, kure in piceki iz krep papirja ter gnezda iz naravnih materialov. Naravne materiale, ki jih najdete doma in v okolici doma (srobot, krmo, slamo) prinesite s seboj. Da bo delo potekalo tekoče in enostavneje, vas prosimo, da s seboj prinesete svoje trsne in navadne škarje.

Prispevek za material: 2 €odrasli, 1€ otroci.

Sobota, 22.3.2008, ob 20h, Svetinjska klet

BUČE V PLOČEVINKI - stand up comedy show, ki temelji na vsakodnevnih dogodkih in pripetljajih povprečnega zemljana (pa tudi nezemljana).

Zabaval nas bo Tin Vodopivec z še dvema komikoma, ki obljubljajo, da smeha ne bo manjkalo. Po njihovem programu vas bomo s vsemi sredstvi, predvsem pa s pestrim glabenim izborom poskušali zadržati v kleti še kar nekaj ur. Skrbi in problemi se bodo kar topili!

Stand up komedija po ameriškem vzoru že nekaj let poizkuša prodreti na slovenski trg in zadnje čase so dvorane po večjih mestih polne, prepolne. Na odru lahko govorijo in delajo karkoli jim pade na pamet, dotaknejo se lahko katerekoli teme, naj bo še tak tabu in neprimerna. Imajo pa zgolj eno samo nalogo. Da so smešni. Če niso, jih lahko naženete z odra.TOKRAT 1. V ORMOŽU.

Vstopnice 5€ odrasli, 3 €dijaki in študentje - na prodaj so že v prostorih MCO-ja ter v recepciji Hotela Ormož. Prav toliko znaša cena vstopnice ob nakupu na dan dogodka.

Obveščamo še, da:

- je na CNVOS prosto delovno mesto. Prijavite se lahko do 21.3. Več v priponki (Oglas).

- Tamara išče cimro:

IŠČEM CIMRO V LJUBLJANI ( ZUPANOVA 2 BEŽIGRAD ) CENA 150 EVROV + 30-35 EVROV STROŠKI MESEČNO. SOBA JE LEPO OPREMLJENA. STANOVANJE JE TROSOBNO. V STANOVANJU SMO ŽE 3 ŠTUDENTKE IN 1 ŠTUDENT! TAMARA- 041781197 ALI PO MAILU smaili.tamara@gmail.com
(tamčy)

- je odprt razpis EVS SPO za grafično podobo (starostne omejitve ni), rok za oddajo pobud je 31. maj 2008, nagrada za izbranega avtorja pa 500EUR. Več v priponki.

- še en razpis za celostno podobo za ŠS Univerze v LJ. Več v priponki.

Če vam naša obvestila presedajo, nas obvestite na naš e-naslov.

Pa lep vikend, Marijanca

---

Mladinski center Ormož

Kerenčičev trg 11, p.p. 53
2270 Ormož
Tel.: 02 719 41 41
Gsm: 040 345 281
E-naslov: mcormoz@siol.net