VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 18.10.2008
PRAVIM PRLEKOM
, Ljubljana-Ilovci

PRAVIM PRLEKOM, tistim po srcu in duši ni vseeno kaj se v njihovi PRLEKIJI dogaja. In prav je tako... Tako smo prejeli na redakcijo spletnega portala www.klopotec.net pismo "našega" ljubljanskega prleka:

Sem Tomaž Lihtenvalner, študent zgodovine v Ljubljani, prlek po duši in telesu in ker počasi končujem končujem študij v Ljubljani iščem različne možnosti, kako bi se dalo v Prlekiji kakorkoli zbuditi določene kraje,ker je "beg možganov", koliko se vračam domov res velik. Živim v vasi Ilovci, kjer so mogoče razmere še hujše kot v drugih krajih, zato me mika temu kraju dati nekaj življenja, zato se obračam na vas, ker sem zasledil preko javnih razpisov, zanimiv javni razpis za sofinanciranje. Gre za: "Javni razpis za izbor operacij za sofinanciranje investicij v mladinsko turistično infrastrukturo." Tak objekt v Ilovcih v bistvu že stoji in je na licitaciji in razmišljam v tej smeri, kako bi ga lahko koristno uporabili, zato se mi je ob tem razpisu porodila zamisel mladinskega hostla.

Prosil bi vas, če se lahko dogovorimo za kratko srečanje v tem vikendu, ko prihajam v Prlekijo, da vidim, koliko je smotrno razmišljati v tej smeri.

Lep pozdrav!


Tomaž Lihtenvalner
tomaz983@gmail.com
051/ 358- 876