VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.11.2008
Razpis za oblikovanje promocijskega gradiva (za priponko in letak)
, Slovenija

MLADINSKI SVET SLOVENIJE (MSS)

objavlja

Razpis za oblikovanje promocijskega gradiva (za priponko in letak)

za Evropsko prostovoljno službo (EVS)

rok za prijave: 1.12.2008.

Tehnični podatki:

Priponka okrogle oblike naj bo oblikovana za premer 3,5 cm in se bo pripela na letak. Letak je lahko oblikovan v merah po želji avtorja oz. avtorice. Predloga za letak naj vsebuje (prazen) prostor v izmeri pribl. 120 x 26 mm, kamor bodo naknadno postavljeni 3 logotipi programa Mladi v akciji. Prav tako od prijaviteljev pričakujemo, da bo na letak na ustrezen način umestili logotip MSS (gl. http://www.mss.si/pr/logoMSS.cdr ).

Predloga za letak in priponko naj bosta pripravljena v vektorski (če je mogoče, cdr) obliki.

Nagrade:

Izbrani prijavitelj bo prejel honorar v bruto višini 320 evrov. Pogoj za izplačilo honorarja je izključni prenos vseh materialnih avtorskih pravic za uporabo predloge za priponko in letak na MSS, o čemer bosta MSS in izbrani prijavitelj sklenila ustrezno pogodbo.

Prijave:

Prijave pošljite na Mladinski svet Slovenije, Linhartova 13, 1000 Ljubljana ali osebno in po predhodnem dogovoru dostavite na naslovu MSS, Celovška 25, Ljubljana (pri bazenu Tivoli). Dela lahko pošljete tudi na elektronski naslov evs@mss.si , vendar je vaša odgovornost, da preverite, ali smo vašo prijavo prejeli. Rok za prijavo je 1. 12. 2008.

Zainteresirani si preberite celoten razpis, ki je v priponki oz. na: http://www.mss.si/razpisi/MSS-129-08-evs-razpis-priponka.pdf !