VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 20.12.2008
Maja Hostnik nova predsednica M3C
, Velenje

Na 21. redni seji slovenske mreže multimedijskih centrov Slovenije so se v Velenju zbrali predstavniki 17 regionalnih multimedijskih centrov in si zadali precej obširen program dela za leto 2009. Ambiciozna in predana nova predsednica M3C Maja Hostnik skupaj z ostalimi člani daje dovolj veliko jamstvo, da bo mreža dosegla viden preboj v širši slovenski prostor, vključno z nacionalnim njihovim portalom www.kulturnik.si , ki trenutno beleži čez 500 obiskovalcev in ponuja dnevne dogodke po Sloveniji.Na seji sta sodelovala tudi predstavnika MCP-PC NVO (Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO)-REGIONALNEGA POMURSKEGA MULTIMEDIJSKEGA IN KULTURNEGA CENTRA iz Spodnjega Kamenščaka pri Ljutomeru in murskosoboškega MIKK-a.

Vabilo na 21. redno sejo Mreže multimedijskih centrov Slovenije

v sredo, 17.12.2008 ob 12. uri v Multimedijskem centru Kunigunda - Velenje, Prešernova ulica 8.

Predvideni dnevni red:

  1. Potrditev dnevnega reda, pregled zapisnika in potrditev
  2. Načrt dela in aktivnosti za leto 2009 ter vizija delovanje M3C - dopolnitve in potrditev

3. Promocija in povečanje prepoznavnosti mreže in Kulturnika

4. Razno

Gradivo za 21. sejo M3C prejmete najkasneje do 10.12.2008 po elektronski pošti. Predloge dnevnega reda in predloge k točkam dnevnega reda pa sprejemamo, do 16. decembra 2008, do 17. ure, na celotno mailing listo ali na naslov mc.velenje.maja@siol.net .

Maja Hostnik

Opis poti s Celjske smeri: na krožnem križišču, ko pridete v Velenje, zvijete na prvem izhodi, nato naslednji semafor greste naravnost, pri naslednjem zavijete levo, nato pri naslednjem ponovno levo, parkirate in greste v desni smeri (ko se pripeljete) vidite multimedijski center Kunigunda, z oranžnim napisom.

Opis poti s Koroške smeri: Ko se pripeljete v Velenje po cesti, za predorom, prvo semaforizirano križišče naravnost, drugo semaforizirano križišče desno, nato pri prvem semaforiziranem križišču levo, parkirate in v desni smeri (ko se pripeljete) vidite multimedijski center Kunigunda, z oranžnim napisom.