VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 25.03.2009
VSEM KOLEKTIVNIM ČLANICAM MSL
31.03.2009, , Protokolarni dopis MSL,št.. 1/2009

Mladinski svet Ljutomer

Spodnji Kamenščak 23

9240 Ljutomer

VSEM KOLEKTIVNIM ČLANICAM MSL!

Spoštovani!

S tem dopisom vam kot kolektivnim članicam MLADINSKEGA SVETA LJUTOMER sporočamo:

1. Obstoja možnost koriščenja servisnih dejavnosti MLADINSKEGA CENTRA PRLEKIJE- POKRAJINSKEGA CENTRA NVO. V prilogi vam pošiljamo razpis, ter vas seznanjamo, da imamo z MCP-PC NVO sklenjeno dolgoročno pogodbo o medsebojnem sodelovanju preko katere imate med drugim tudi vi, kot naša partnerska organizacija - kolektivni član MSL možnost koriščenja ugodnosti iz priloženega razpisa.

2. Vabimo vas, da se vaša organizacija prijavi na razpis za NAJ PROSTOVOLJCA ter vam zato v prilogi pošiljamo vso potrebno dokumentacijo. Nedvomno je med vami oseba, ki se je posebej izkazala v daljšem minulem časovnem obdobju in bi si zaslužila prejem ustreznega priznanja ter srečanja s predsednikom RS ter slovenskimi prostovoljci. Svetujemo vam, da to osebo ali vaš kaki posebno odmeven projekt prijavite na letošnji razpis. Vsi predlagani-sodelujoči za izbor prejmejo priznanje in so vabljeni na zaključno prireditev. Pazite na rok prijave, smo vam na voljo za podrobnejšo pojasnitev oziroma eventualno še dodatno potrditev prijave.

3. Dne 10. aprila 2009 ob 19. uri bo potekal v prostorih MCP in MSL na Spodnjem Kamenščaku 23 multimedijski performans DRUGAČNOST NAS ZDRUŽUJE, ki jo bo izvedel gost iz Madagaskarja. Prireditev bo popestrena z glasbo, fotografijami in pogovorom ter predstavitvijo Madagaskarja. Dogodek spada k sklop akcije VSI DRUGAČNI-VSI ENAKOPRAVNI, trajnosti MEDKULTURNEGA DIALOGA in MEDGENERACIJSKEGA SOŽITJA. Vstopnine ni. Obvestite svoje članstvo in vabljeni na izredno zanimiv kulturno-umetniški dogodek.

4. V letu 2009 bomo izdali posebno zloženko, kjer bomo predstavili MSL in tudi vašo organizacijo. Zato vas prosimo, da do konca marca 2009 posredujete na e-mail: mcp@siol.net ali pa po navadni pošti sledeče podatke:

- točen naziv vaše organizacije; skrajšan naziv; - točen naslov;- tel.št., faks št., e-mail; spletni naslov organizacije; - ime in priimek in naslov, gsm in tel.št. pooblaščene zakonite osebe organizacije; - ime in priimek ter naslov, gsm in tel.št. in predmet zadolžitve drugih zadolženih oseb v organizaciji; - logo organizacije; krajši opis dejavnosti organizacije (maksimalno 1stran A4 formata); - eno fotografijo po vašem izboru, ki najbolj transparentno prikazuje vašo dejavnost.

V slučaju nejasnosti, potreb po novih informacijah in potreb po pomoči pri vašem delu se lahko zmerom obrnete na nas in to ob delavnikih od 7. do 15. ure na sedežu MSL oziroma gsm: 031 525 367 !

Lep pozdrav!

Predsednik MSL: Stanko Brunčič

Strokovni sodelavec MSL: Rudi Stegmüller

V vednost: - URSM, - ZRSZ, - OL, - mediji

Zaposlitev in s tem neovirano dejavnost v okviru MSL sofinancira:

EVROPSKI SOCIALNI SKLAD in REPUBLIKA SLOVENIJA, MINISTRSTVO ZA DELO, DRUŽINO IN SOCIALNE ZADEVE

Skrbnik pogodbe je prizadeven uslužbenec ZRSZ g. Igor Fekonja, s strani URSM pa mag. Zlatka Kos.

Dejavnost MSL omogoča URAD RS ZA MLADINO in OBČINA LJUTOMER