VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 25.12.2006
POSLANICA GIBANJA ZA PRAVIČNOST IN RAZVOJ !
27.12.2006, , Slovenija

MLADINSKI CENTER PRLEKIJE je kolektivni član Gibanja za pravičnost in razvoj ter se pridružuje božično - novoletni poslanici :

Drage članice in člani Gibanja za pravičnost in razvoj!

Izteka se leto in čas praznikov je pred nami. Izkoristite ga na najboljši možen način. Bodite zadovoljni, pozitivni, mirni. Odvrzite skrbi in strahove, zamenja naj jih res pravo praznično razpoloženje. Prenesite ga na čim več ljudi, predvsem na svoje bližnje in prijatelje. Pozabljene naj bodo zamere in prepiri. Zdaj je čas veselja, medsebojnega razumevanja in spoštovanja. Vsak si zasluži prijazen in miren Božič in brezskrbno Novo leto, polno veselja. Tokrat odženite vso žalost in potrtost, kjerkoli jo že zaznate. Zato se spomnite tudi tistih, ki jih življenje bolj neprijazno premetava. Že lepa beseda bo pomembna, majhna pozornost, darilo pa še bolj.
Skupaj lahko v božično-novoletnih praznikih ustvarimo toliko pozitivne energije, da lahko presežemo vse negativnosti, ki jih ustvarja sodobna civilizacija. Premaknemo lahko svet, da bo bolj harmoničen in prijazen vsem. S takšno popotnico začnimo našo pot v leto 2007 in premagali bomo še tako hude preizkušnje