VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 19.08.2009
NAJ MENEDŽERKA-MENEDŽER V TURIZMU
, Slovenija

Spoštovani!

Ob obeležitvi letošnjega Svetovnega dneva turizma bosta tudi v letošnjem letu Ministrstvo za gospodarstvo, Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija podelila priznanje NAJ MENEDŽERKA V TURIZMU 2009in NAJ MENEDŽER V TURIZMU 2009.

Vabimo vas, da pri podelitvi tega naziva sodelujete z vašimi predlogi in septembra tudi z glasovanjem med prispelimi predlogi.

Več informacij je na voljo na spletnem naslovu www.slovenia.info/danturizma .

Predloge za podelitev priznanj zbiramo do 8. septembra 2009, oddate pa jih lahko preko uradnega obrazca, ki je dosegljiv tukaj in ga posredujete na livija.kovac@slovenia.info .

Imena menedžerk in menedžerjev bomo objavili na spletnem naslovu www.slovenia.info/danturizma 9. septembra 2009, ko vas bomo povabili tudi k glasovanju med predlaganimi kandidatkami in kandidati za podelitev priznanja.

Slovenska turistična organizacija izbor NAJ MENEDŽER / NAJ MENEDŽERKA V TURIZMU organizira izbor že tretje leto zapored. Glavni namen akcije je izkazati priznanje tistim menedžerjem in menedžerkam v turizmu, ki po svojih uspehih in dosežkih v menedžmentu v turizmu najbolj izstopajo. Ob tem želimo z izborom k doseganju odličnih rezultatov spodbuditi tudi ostale vodilne v slovenskem turističnem sektorju.

Lep pozdrav,Katja Turk
telefon: 01 589 18 67
e-naslov: katja.turk@slovenia.info

za
Livija Kovač Konstantinovič
Vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi v Sloveniji
Oddelek za promocijo


Slovenska turistična organizacija
Dunajska cesta 156, SI - 1000 Ljubljana
telefon: 01 589 18 67
telefax: 01 589 18 41
e-pošta: livija.kovac@slovenia.info
http://www.slovenia.info/