VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 27.11.2009
PRIZNANJA ZA NAJZASLUŽNEJŠE PROSTOVOLJCE
, Ljubljana

ZDRUŽENJE PRLEŠKIH VOJNIH VETERANOV, MLADINSKI CENTER PRLEKIJE-POKRAJINSKI CENTER NVO, MLADINSKI SVET LJUTOMER in TURISTIČNO DRUŠTVO NOČNI POHODNIKI PRECETINCI sporočajo, da so prejeli spodbudno informacijo in se bodo udeležili slovesnosti v Ljubljani:

Spoštovani,

sporočamo vam, da je bil vaš predlog potrjen s strani predsednika Državnega sveta Republike Slovenije za prejemnika plakete za najzaslužnejše prostovoljce.

Slavnostna podelitev plaket bo potekala v petek, 4. 12. 2009, z začetkom ob 12:00 v mladi dvorani Državnega sveta RS, v stavbi parlamenta, Šubičeva 4, Ljubljana. Ob 10:00 pa bo v istih prostorih tudi vsebinski dogodek o prostovoljstvu, katerega častni pokrovitelj je predsednik Vlade RS Borut Pahor. V prihodnjih dneh bodo vsi nagrajenci prejeli tudi vabilo po navadni pošti. Prav tako ste na dogodek lepo povabljeni tudi vi.

Prosim vas, da nagrajenec potrdi svojo prisotnost na dogodku najkasneje do srede, 2. 12. 2009, in sicer na e-naslov tjasa.toni@zdos.si . Če se zaradi neodložljivih obveznosti tega dogodka ne more udeležiti, ga prosimo, da pošlje nekoga, da plaketo prevzame v njegovem imenu. V tem primeru nam prosim sporočite ime in priimek te osebe.

Obenem vas prosimo, da informacije o nagrajencih do podelitve ostanejo kar se da tajne.

Za dodatne informacije sem vam na voljo na spodnjih telefonskih številkah in tem e-naslovu.

Iskrene čestitke!

Lep pozdrav,

Tjaša Toni v imenu ZDOS

+ 386 1 25 13 727

+ 386 40 512 880

ZDOS

www.zdos.si