VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ormož 01.12.2009
Karierna delavnica: Storil bom nekaj zase
04.12.2009, , predavalnica Mostovž Ormož

4. 12. 2009 ob 15.00 uri, predavalnica Mostovž v podjetju Fiposor d.o.o.

Karierna delavnica: Storil bom nekaj zase

INFO: MCO, 040 345 281, 02/ 714 91 41, mcormoz@siol.net

Pozdravljen!
Se ti dogaja, da imaš nore ideje, kaj bi počel v svojem življenju, pa te mlačna okolica, celo najbližji - svojci in prijatelji, s svojimi pomisleki, realističnimi in treznimi pogledi, preračunljivimi mislimi in "bogatimi življenjskimi izkušnjami" v kali zatrejo, "postavijo na realna tla", oropajo sanjaštva, vzamejo pogum ...
Zakaj bi jim dovolil-a? Včasih si moraš dovoliti "biti malo nor-a", malo tvegati (seveda ne usodno in preveč) in storiti kakšen korak več. Prvi tak je lahko v petek, 4. decembra, na Mostovž v Ormožu (v e- točko Fiposor), ob 15. uri, ko si bomo v prijetni, sproščeni in vzpodbudni klimi dovolili razviti svoje sanje o lastni in edinstveni poklicni karieri. Nihče te ne bo oviral, kritiziral, čudno gledal ... Nasprotno - vodja delavnice te bo vzpodbujal v razmišljanju in načrtovanju, ti pomagal z nasveti in poskušal pomagati najti pot do uresničitve.
Zavedamo se, da tvegamo in obljubljamo veliko, a glavno je, da nimaš kaj izgubiti! Več je o delavnici v priponki zapisal g. Miro Mele, predlagatelj ter idejni in konkretni vodja delavnice.
Prijave zbiramo do srede, 2. decembra, na naših kontaktih (telefon, mobitel, mejl).