VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 01.04.2010
GREMO V AKCIJO!!!
, Prlekija

Mladinski center Prlekije-Pokrajinski center NVO in MLADINSKI SVET LJUTOMER obveščata, da je zbor vseh zainteresiranih prostovoljcev na sedežu organizacije (Spodnji Kamenščak 23) 17. aprila 2010 med 8. in 9. uro ter bo za tukajšnje udeležence po končani aktivnosti organiziran piknik z glasbo. Akcija v vsakem vremenu! Za zaščitno obleko in rokavice ter dobro razpoloženje poskrbite vi, za pijačo in hrano ter glasbo po akciji pa mi! Glavni mentor: g. Franc Črvič. Traktorski prevoz: Edi Fric ml. in Franc Črvič. VABLJENI!

Za vse ostale pa velja spodnje obvestilo:

ŽUPAN

Številka: 354/2010-432-519

Datum: 2. 4. 2010

OBVESTILO

Občina Ljutomer obvešča vse zainteresirane, kateri se želijo udeležiti vseslovenske akcije OČISTIMO SLOVENIJO V ENEM DNEVU, ki bo potekala 17. aprila 2010, o poteku akcije in sicer:

1. Zbirna mesta za udeležence so pri vseh gasilskih domovih na območju celotne Občine Ljutomer. Zbor udeležencev je ob 9. uri. Na lokacije odlagališč, katere se bodo čistile se udeleženci odpravijo v lastni režiji.

2. Akcija bo potekala po vseh krajevnih skupnosti na območju občine na lokacijah. Koordinatorji organizacije čistilne akcije po krajevnih skupnostih so predsedniki krajevnih skupnosti.

3. Komunalni odpadki se bodo pobirali ločeno (plastenke, steklo, mešani odpadki) v vrečke, katere bodo udeleženci prejeli na vseh zbirnih mestih.

4. Hrana, pijača in delovne rokavice prinesejo udeleženci s sabo.

Prebivalce Občine Ljutomer vljudno vabimo, da se v čim večjem številu udeležite vseslovenske akcije ter tako pomagate čim lepši podobi naše občine.

Pa ne pozabite na dobro voljo.

Franc JURŠA, l.r.

ŽUPAN