VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 04.05.2010
PSIHOTERAPEVTSKE ZGODBE
, Dvorana hotela LEV v Ljubljani

Si želite obogatiti sobotno dopoldne?

Pridite poslušat PSIHOTERAPEVTSKE ZGODBE, velika dvorana hotela Lev v Ljubljani, sobota 15.maj, 9:00 do 12:00. Program je v vabilu.

· Preko 70 terapevtov v 25 centrih po Sloveniji redno izvaja psihoterapije. Iz množice terapevtskih primerov smo izbrali pogoste zaplete (in izdelali lepljenke, tako da se zavaruje tajnost klientov).Prikazano bo skozi zgodbe: S čim so prišli? Kako je potekalo? Koliko je pomagalo in kaj je sedaj drugače? Kako izgledajo srečanjav sobi, kjer tajnosti ostanejo tajnosti?

· Dogodek je za zainteresirano javnost, torej vse, ki bi radi slišali in začutili, kako poteka psihoterapija. Predstavljali bodo terapevti - zgodbe iz prve roke. Obeta se nam bogat dogodek!

· Udeležba je brezplačna. Dobre dva tedna pred začetkom imamo 170 prijav, polovica dvorane je že polna. Prosimo vas, da se tudi vi prijavite preko spleta na tem linku: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE91SnhtWUdKUWxNOER3SUJmclIwalE6MQ ali z elektronsko pošto na zdt@stik.si .

· Zgodbe bodo - zgodbe, zanimive in poučne. Nimamo namena, da bi udeleženci prišli do ne vem kakšnih spoznanj o sebi ali svoji družini. Če bo komurkoli dalo kakšen nov pogled, pa toliko bolje. Ni pa se treba bati, ne bo nobenega poučevanja, analiziranja ali moraliziranja. Zanesljivo pa bo vsaj tako zanimivo kot drama ali kino!

· Poznate koga, ki ga zanima - posredujte mu pošto!

· Univerzitetni študij in praksa je predstavljena v brošuri, ki jo dobite na tej povezavi: http://drop.io/adujdp63754/asset/zzdts-brosura-ii-kor-pdf ; ko se odpre okno, pritisnite na desni strani napis DOWNLOAD. Ker je file 16M, bo nalaganje trajalo nekaj minut...

Peter Metlikovič, Združenje zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije,tajnik, 041 787436

Drago Jerebic, predsednik ZDT.SI

www.zdt.si




--
To sporočilo ste prejeli, ker ste prijavljeni v skupino »Bodoči psihologi Univerze Maribor« v Google Skupinah.
Če želite objavljati v tej skupini, pošljite e-poštno sporočilo na naslov bodoci_psihologi@googlegroups.com .
Če se želite odjaviti iz te skupine, pošljite e-poštno sporočilo na naslov bodoci_psihologi+unsubscribe@googlegroups.com .
Če želite več možnosti, obiščite skupino na naslovu http://groups.google.com/group/bodoci_psihologi?hl=sl .



--
Nina Stegmuller