VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 11.08.2010
ŽUPAN SPREJEMA SLOVENSKE NAJPROSTOVOLJCE
, iz ljutomerske občine.Udeležbo potrdil tudi Zorko Škvor iz Urada RS za mladino (prejemnik priznanja za najboljšega državnega uradnika zadnjih desetih let- po izboru MSL in MCP).Župan Franc Jurša prejme nagrajeno umetniško delo Tamare Ljubec:"Dobro jutro".

Ob prejemu laskavega naziva SLOVENSKA NAJPROSTOVOLJKA - NAJPROSTOVOLJEC oziroma nominiranca za ta naziv iz naše občine vas vabimo na sprejem pri županu občine Ljutomer, g. Francu Jurša. Sprejem bo potekal v sredo 18. avgusta 2010 ob 19. uri v Mestni hiši, vstop iz ljutomerskega Glavnega trga.

Po sprejemu se bomo odpeljali do MCP na Spodnjem Kamenščaku kjer si bomo ogledali prostore in krajši filmski zapis ter se še podali v Precetince na sedež tamkajšnjega TD Nočni pohodniki, kjer bo organizirano zaključno družabno srečanje s piknikom.

Dogodek organiziramo skupno z MLADINSKIM SVETOM LJUTOMER in Mladinskim centrom Prlekije-Pokrajinskim centrom nevladnih organizacij in se vam s tem dejanjem tudi simbolično zahvaljujemo za vaš nesebični trud in predano prostovoljstvo, ki ste ga vlagali in ga vlagate za dobrobit mlade generacije in vseh naših občank in občanov.