VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 12.08.2010
V imenu humanitarnosti - GLASUJTE ZA DARKA
, Slovenija

Politični obraz leta 2010: Letos v znamenju humanitarnosti.

Pošlji SMS sporočilo do vključno 22. avgusta za predsednika SMS -ZELENI mag. Darka Krajnca,

da bo njegovo ime med 10 obrazi za politika leta 2010

Zbiranje predlogov in glasovanje poteka s pomočjo SMS-sporočila s ključno besedo POLITIK + predlagani kandidat, ki ga pošljete na številko 6767 (primer: POLITIK DARKO KRAJNC).

Svoj predlog lahko sporočite tudi prek kupona, ki ga izrežete iz revij Obrazi, Delo Revije - Jana, Lady, Stop, Anja ter Lepa&zdrava, nalepite na dopisnico in pošljete na naslov Delo Revije, d. d., uredništvo revije Obrazi, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom »Politični obraz leta 2010«. S sodelovanjem v akciji pa boste glasovalke in glasovalci sodelovali tudi v žrebanju za privlačne nagrade.

Akcijo Politični obraz leta se je začela 29. julija . Med vsemi kandidati in kandidatkami, ki jih bodo bralke in bralci predlagali do vključno 22. avgusta, bomo izbrali deset političnih obrazov, ki bodo predlagani največkrat. Glasovanje med izbranimi desetimi kandidatkami in kandidati se bo začelo 2. septembra in bo potekalo do vključno 21. novembra, zmagovalca po izboru bralk in bralcev pa bomo razglasili na slavnostni prireditvi konec meseca novembra.

Več na www.revijaobrazi.si .

Več na http://www.revijaobrazi.si/obrazi-dneva/politicni-obraz-leta/politicni-obraz-leta-2010.html