VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 27.02.2007
KONCERT
03.03.2007, , Murska Sobota

MIKK Murska Sobota v sodelovanju s Prekmurje NoiseConspiracy in God Bless This Mess records vabi na koncert:

sobota 03/03/2007

SPHERICUBE

(Prekmurje, SLO)

KADET

(Split, HR)

MIKKov klubski prostor ob 21.00

Prispevek: 3 €

SPHERICUBE

Koncert prekmurskega kvarteta Sphericube, ki sedaj deluje ze peto leto, se pripravlja na izid svojega prvenca. Prihajajoci koncerti so zastavljeni, kot le naznanitev tega kar bo mogoce slisati na prihajajocem albumu, ki se obeta v zacetku poletja. Obetajo se vam nezne, vendar prezentne melodije, z zelo dinamicno ritmiko. Zasedbo krasi izvrsten obcutek za ustvarjanje duse in telesa bozajocih melodij ter sposobnost uglasbitve tistega, kar Prekmurje dejansko je!

Sphericube so clani kolektiva "Prekmurje Noise Conspiracy"

Zasedba je leta 2004 nastopila v okviru Klubskega Maratona Radia Student, v lanskem letu pa dobro ogrela publiko pred koncertom ameriskih Red Sparowes in Dog Eat Dog (v okviru "Youngunz Tour"-a).

Sphericube so:

Andrej Laposi (kitara, vokal)

Manuel Hahn (kitara)

Manuel Kuran (bas)

David Halb (bobni, sampler)

info: www.myspace.com/sphericube24 www.sphericube.net /flash

KADET

Splitska ambient/alter-rock zasedba!! - razmisljujoca globoka zvocna prostranstva, pretezno instrumentalna tudi repititivna, vendar ne dolgocasna, saj poslusalca pritegne z vsecnimi melodijami lepo ubranih kitar in cvrstega ritma, ne zapletajo v neskoncne travme, ampak kompozicijo lepo peljejo do vrhunca in jo potem tudi uspesno zakljucijo. Presenetijo tudi s pojavo vokala, kar malo sramezljivo, vendar ta skoraj ni potreben v vsej dramaticnosti tehnicno cistega zvoka, zgodbo si poslusalec lahko ustvari sam, pogoji za to so nedvomno izpolnjeni!

Kadet so:

Chmite (kitara, vokal)

Mina (kitara)

Filip (kitara)

Brada (bas)

Veljko (bobni)

info: www.myspace.com/kadet