VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.04.2011
Uspešno je minil 7. Zbor Kluba MaMa-srečanje slovenskih mladinskih centrov
, Dogodka v Novem mestu se v imenu MCP-PC NVO udeležujeta Nina Stegmüller in Alen Senčar.

Udeležencem srečanja Kluba MaMa

Ljubljana, 6.4.2011

Lep mladinski pozdrav,

Najprej hvala za vašo prijavo na srečanje mladinskih centrov, članic Mreže MaMa, ki bo potekalo jutri, v četrtek, 7.4.2011 in v petek, 8.4.2011 v Hostlu Situla v Novem mestu. Zbralo se nas bo preko 70, kar je za Mrežo MaMo velik izziv, zato že vnaprej prošnja za razumevanje za morebitne spodrsljaje in napake, ki jih naredimo.

Z današnjim sporočilom vam posedujemo še nekaj koristnih informacij.

REGISTRACIJA:

- jutri, ČETRTEK, 7.4.2011;

- registracija (prihodi in nastanitve) DO 9.00 URE v Hostlu Situla v Novem mestu;

- začetek programa ob 9.00 uri,zato prosimo, da pridete in se registrirate ter namestite v sobe v Hostlu Situla predčasno (razporeditev po več-posteljnih sobah bo opravila recepcija hostla).

LOKACIJA:

- Hostel Situla, Novo mesto: http://www.situla.si/ ;

- Kako do tja: http://www.situla.si/sl/hostelsitula/kakodonas ;

- V prilogi vas čaka Zloženka 7. Kluba MaMa z nekaj koristnimi informacijami o lokacijah.

Parking:Parking je v Novem mestu velika težava. Poleg galerije Simulaker, kjer bo potekalo naše srečanje, je zasebno parkirišče, ki se ga lahko najame za 10€/dan/avto. Domačini pa nam predlagajo, da se parkira pri trgovini Tuš in sprehodi preko mosta na Glavni trg (cca.10 minut) (oznaka na zemljevidu v zloženki).

PROGRAM DOGODKA:

Program ste že prejeli. Bistvenih sprememb ni, uvedli smo le nekaj novosti (npr. Info TOČKA Mreže MaMa v petek, kjer bomo predstavili načrtovane aktivnosti MaMe v naslednjih mesecih.) LokalPatriot pa je za nas vse pripravil Zloženko 7. Kluba MaMe, ki vsebuje tudi program srečanja za oba dni. V njej najdete tudi zemljevid vseh »lokacij«, ki so za izvedbo našega srečanja pomembne. Zloženko boste prejeli ob registraciji.

URSM bo v okviru srečanja omogočil prevzem vseh najnovejših publikacij raziskav (Mladina 2010, Matrika ukrepov državnih organov, Analiza stanja mladinske organiziranosti…), o katerih bomo govorili na srečanju, zato,… prinesite torbe ;).

Srečanje Kluba MaMa pripravljamo v partnerstvu in ob podpori Urada RS za mladino.