VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 31.05.2011
Zabavno do znanja nemškega jezika
, MCP-PC NVO, Spodnji Kamenšθak

POKRAJINSKI POMURSKI CENTER NEVLADNIH ORGANIZACIJ-MLADINSKI CENTER PRLEKIJE, kot izvajalec v sodelovanju z MINISTRSTVO ZA ŠOLSTVO IN ŠPORT vabi na brezplaθen, krajši, intenzivni teθaj nemškega jezika ob prijetnem druženju in prijetnem vzdušju. Projekt poteka v sklopu izvajanja NEVLADNE AKADEMIJE »Izobraževanje starejših NEMŠΘINA 1. in 2. stopnje«.

Izkušena uθiteljica-profesorica nemškega jezika Metoda Ljubec bo vsebino in intenzivnost prilagajala doloθeni skupini/posamezniku, vsebine pa bodo podprte z multimedijskimi gradivi in z rabo raθunalnikov. Nauθili se boste osnov nemškega jezika ali obnovili svoje znanje , saj bo teθaj potekal v treh uθnih skupinah in bo sestavljen iz dveh težavnostnih stopen.

K vpisu ste vabljeni vsi, ne glede na spol, starost in kraj bivanja, ki bi se radi nauθili osnov nemškega jezika, še posebej osipniki in brezposelni, ki jim bo izdano potrdilo na koncu teθaja omogoθilo dodatno pozitivno referenco pri iskanju zaposlitve.

Posebej smo pripravili program uθenja tujega jezika za osebe s posebnimi potrebami, kjer se bomo nemški jezik uθili predvsem ob glasbi, petju in plesu.

Θe vas zanima kako in kdaj bo teθaj potekal se dobimo na prvem sreθanju , kjer bo kratka pogostitev in predstavitev programa in dejavnosti. Dobimo se 10. junija 2011 ob 10.00 v prostorih MCP-PC NVO na Spodnjem Kamenšθaku 23 pri Ljutomeru.

Za najbolj pridne bo na koncu teθaja organiziran izlet v Avstrijo, prejeli pa boste tudi posebno potrdilo in Nefiks indeks z vpisom udeležbe na omenjenem usposabljanju.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

PRIJAVA NA INTENZIVNI TEΘAJ NEMŠKEGA JEZIKA

»Zabavno do znanja nemškega jezika«

Ime in priimek: ……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Toθen naslov(kraj-ulica,hišna številka,pošta,poštna številka):

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Datum in kraj rojstva: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tel.št., gsm, e-mail: ……………………………………………………………………………………………………………………………………

Kraj, datum in podpis prijavljenega udeleženca-udeleženke:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dodatne informacije: gsm: 040 890 100; e-mail: metoda.ljubec@gmail.com ali gsm: 031 525 367; e-mail: mcp@siol.net

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: MCP-PC NVO, Spodnji Kamenšθak 23, 9240 Ljutomer ali po e-mailu: mcp@siol.net ali pa jo osebno dostavite in to θim prej, prinesete jo lahko tudi zraven 10. junija 2011 ob 10. uri ko bo prvo sreθanje vseh potencialnih zainteresiranih udeležencev. VABLJENI!