VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Ljutomer 17.06.2011
POSEBNO OBVESTILO!
, 20.junija 2011 ob 17. uri sprejem pri predsedniku REPUBLIKE SLOVENIJE dr. Danilu Türku

POSEBNO OBVESTILO!

Znanim nominirancem za SLOVENSKEGA NAJPROSTOVOLJCA 2011 iz ljutomerske občine (predlog Zveze šoferjev in avtomehanikov Ljutomer, Mladinskega sveta Ljutomer in Mladinskega centra Prlekije-Pokrajinskega centra NVO):

- ga. Jaruška Črnjavič, Ljutomer

- g. Janko Žabota, Pristava

- g. Daniel Lihtervarner, Cven

Spoštovani!

Novo neposredno vodstvo OBČINE LJUTOMER se izredno zaveda pomembnosti prostovoljnega delovanja občank in občanov v različnih sferah družbenega angažiranja.

Zato se je odločilo, da v neposredni sestavi županje, ga. mag. Olge Karba in podžupana, g. Janeza Vencelj spremlja letošnje nominirance na srečanju slovenskih prostovoljcev in sprejemu pri predsedniku RS dr. Danilu Türku 20. junija 2011 v Brdo pri Kranju.

Še več…

Vsi trije nominiranci so povabljeni da se 20. junija 2011 ob 13.30 uri oglasijo v pisarni ljutomerske županje (Vrazova 1) ter nato skupno krenejo z organiziranim občinskim prevozom na prireditveni prostor.

S tem se omenjenim nominirancem konkretno in na simboličen način tudi matična občina zahvaljuje za družbeno koristni prispevek v okviru njihovega dosedanjega prostovoljnega dela!

Podrobnejše informacije: gsm:031 354 157 (podžupan Janez Vencelj)

Informacijo posreduje MCP-PC NVO

za Rudi Stegműller, vodja