VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Murska Sobota 14.09.2011
V MURSKI SOBOTI III. festival M3C
, MIKK-ovi prostori v soboškem gradu

III. festival M3C
Murska Sobota, prostori MIKK-a (soboški grad)

III. M3C festival tokrat v Pomurju
M3C FEST je multimedijski festival MREŽE MULTIMEDIJSKIH CENTROV SLOVENIJE,torej na njem gostujejo kulturni in multimedijski centri iz vseh statističnih slovenskih regij.Namenjen je promociji mreže, produkciji, ki nastaja znotraj multimedijskih centrov ter posameznikom in skupin, ki jih združuje ustvarjalnost, tehnologija in vodenje. Festival temelji na predstavitvi lastne produkcije. Z njim povezujemo akterje, ki uporabljajo IKT kot orodje za delovanje na kulturno umetniškem, izobraževalnem in raziskovalnem področju. Gostitelj letošnjega 3. festivala je MIKK/MMC Pomurja Murska Sobota, festival se bo pričel 16. septembra ob 14. uri ( več na www.krik-ms.si/m3c ). Prvi festival je potekal v Celju in lansko leto v Kopru. Na obeh je Pomurje zastopal MCP-PC NVO oziroma njegova programska enota Regionalni pomurski multimedijski in kulturni center. Na fotografiji lanskoletno izvajanje multimedijskega performansa s strani ekipe MCP-ja s Simonom,sodelavcem iz Ljubljane in Johanom iz Anglije v ospredju. Gre za novodobno kulturno večzvrstno ustvarjanje nasploh, zato je ogled tokratnega dogodka v Murski Soboti toliko bolj opravičljiv in zanimiv.

Opomnik na

M3C Festival v MIKKu

Za vse ljubitelje kulturno umetniške uporabe sodobnih tehnologij, bodo člani slovenske mreže multimedijskih centrov (Mreža M3C), 16. septembra 2011, na tretjem festivalu multimedijskih centrov predstavili lastno multimedijsko in intermedijsko produkcijo. Otvoritev festivala bo ob 14.00, v MIKKovem klubskem prostoru, kjer se bo Pomurski publiki predstavilo 15 delujočih multimedijskih centrov, katerih predstavitve bodo zajemale vse od avdio in video produkcije do multimedijskih performansov, predavanj in razstav.

Več o dogajanju na www.krik-ms.si/m3c

M3C FEST je multimedijski festival MREŽE MULTIMEDIJSKIH CENTROV SLOVENIJE, ki je namenjen: promociji mreže, produkciji, ki nastaja znotraj multimedijskih centrov ter posameznikom in skupinam, ki jih združuje ustvarjalnost, tehnologija in vodenje. Festival temelji na predstavitvi lastne produkcije. Z njim povezujemo akterje, ki uporabljajo IKT kot orodje za delovanje na kulturno umetniškem, izobraževalnem in raziskovalnem področju. Gostitelj festivala 2011 je MIKK / MMC Pomurja Murska Sobota.

Vljudno vabljeni !!

******************************************

Kontakt: Janez Žlebič za MIKK / MMC Pomurja

T: 041 707 693

M: info@mikk.si

Mobi :Janez Žlebič: 031 893 810