VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 25.10.2011
Izbor TURISTIČNEGA AMBASADORJA SLOVENIJE
, Slovenija

Spoštovani!

Dovolite, da vas opomnimo, da se danes izteče rok za oddajo predlogov za kandidate za TURISTIČNEGA AMBASADORJA SLOVENIJE 2011.

Posredujte predlog kandidata, ki ustreza razpisnim pogojem in po vaši presoji zasluži naziv Turistični ambasador Slovenije. Izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC. Obvezen del kandidature je utemeljitev predloga, v kateri so podani argumenti in reference, zakaj je predlagani kandidat primeren za prejetje naziva TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2011.

Rok za oddajo predlogov oziroma izpolnjenih prijavnih obrazcev je danes, torej 24. oktober 2011, do 24:00. Izpolnjene obrazce posredujete na spletni naslov katja.turk@slovenia.info .

Vsem, ki ste se s predlogom že odzvali, se najlepše zahvaljujemo.

Med vsemi predlaganimi kandidati bo strokovna komisija izbrala Turističnega ambasadorja. Priznanje TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2011 bo podeljeno v okviru gala večernega dogodka na Dnevnih slovenskega turizma z neposrednim prenosom RTV Slovenija, in sicer 9. decembra 2011 v Hotelih Bernardin v Portorožu. Na tem dogodku bo ime prejemnika naziva tudi javno objavljeno.

Več informacij je na voljo na spletnem naslovu www.slovenia.info/ambasador .

Lep pozdrav,


<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />
Katja Turk Escobar
Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi v Sloveniji



Slovenska turistična organizacija
Dimičeva ulica 13, SI - 1000 Ljubljana

tel:
fax:
skype:
e-pošta:
01 589 85 66
01 589 85 60
katjaturk
katja.turk@slovenia.info