VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 26.10.2011
Spletna anketa
, Slovenija-Tujina

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo generalni direktorat Evropske komisije za pravosodje v okviru kampanje "Za raznolikost. Proti diskriminaciji" (For Diversity. Against Discrimination) v prvi polovici leta 2012 pripravil tudi oglaševalsko kampanjo z namenom dodatno povečati osveščenost državljanov o diskriminaciji v EU ter jim ponuditi informacije o tem, kakšne so njihove pravice in kam se lahko obrnejo v primeru, da se soočajo z diskriminacijo.

Da bodo sporočila kampanje kar najbolj prilagojena občinstvu, medijem in posameznim državam članicam, je generalni direktorat Evropske komisije za pravosodje pripravil spletno anketo za vse deležnike, ki se ukvarjajo s področjem boja zoper diskriminacijo. Podatki, pridobljeni z anketo, bodo pomembno prispevali k oblikovanju sporočil oglaševalske kampanje in opredelitvi ciljnih skupin. Anketo sestavlja 14 vprašanj in je za vse sodelujoče anonimna.

Vljudno vas vabimo, da do 4. novembra 2011 sodelujete v anketi, ki je na voljo v angleškem, francoskem ali nemškem jeziku na spletni povezavi For Diversity. Against Discrimination pre-campaign research survey.

Za vse dodatne informacije se obrnite neposredno na go. Claire Grapeloux (Claire.Grapeloux@ec.europa.eu ).

OPOMBA:
V primeru, da naših elektronskih sporočil ne želite prejemati, nam to prosim sporočite na e-naslov: comm-rep-lju@ec.europa.eu .


Lep pozdrav,

Evropska komisija
Predstavništvo v Republiki Sloveniji
Breg 14, 1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: + 386 1 252 88 00
fax.: + 386 1 425 20 85
Email.: comm-rep-lju@ec.europa.eu
http://ec.europa.eu/slovenija