VSEBINA S PORTALA WWW.KLOPOTEC.NET
 
Slovenija 07.12.2011
NINA IN ALEN NA EU IZOBRAŽEVANJU
07.12.2011, , Slovenija

Iz MCP-PC NVO in MSL se usposabljanja v Ljubljani 8.decembra 2011 udeležujeta NINA STEGMüLLER ter ALEN SENČAR, v upanju po čim uspešnejši pridobitvi tam podanega znanja in čimprejšni prisotnosti evropskih prostovoljcev v Prlekiji, ki bodo nameščeni in bivali v kompleksu MCP na Spodnjem Kamenščaku. Njihova pomoč bo na področju mladinskih struktur, turizma, sociale, kulture...

1. OBVEZNA E-PRIJAVA ZA VSE AKCIJE RAZEN V AKCIJI 2 (EVS) - delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program Mladi v akciji, 7., 8. in 9. december 2011, Ljubljana

Ob prijavnem roku 1. februarja 2011 je predloge projektov v vseh akcijah razen v akciji 2 (EVS) obvezno prijaviti preko elektronske prijavnice. Nacionalna agencija programa MLADI V AKCIJI bo v mesecu decembru pripravila delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program za vse akcije, na katerih bo predstavila tudi rezultate prehodnega obdobja. Vsem, ki razmišljate o prijavi projekta, udeležbo na delavnicah toplo priporočamo.

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov bodo potekale v poslovni stavbi Slovenijales na Dunajski 22 v Ljubljani (točna lokacija bo sporočena dva dni pred delavnico), in sicer:


- v sredo, 7. decembra 2011:

ob 15:00 uri:
Akcija 1.1 - Mladinske izmenjave
ob 17:00 uri: Akcija 1.2 - Mladinske pobude


- v četrtek, 8. decembra 2011:

ob 15. uri:
Akcija 4.3 - Usposabljanje in mreženje
ob 17. uri: Akcija 2.1 - Evropska prostovoljna služba


- v petek, 9. decembra 2011:

ob 15. uri:
Akcija 3.1 - Sodelovanje s sosednjimi partnerskimi državami


V kolikor se zanimate za Akcijo 5.1 - Srečanja mladih in odgovornih za mladinsko politiko ter 1.3 - Projekti mladih za demokracijo, nas prosim kontaktirajte.

Na delavnice ste vabljeni udeleženci, ki ste že razvili konkretno projektno idejo za prijavo projekta v program Mladi v akciji. Priporočamo vam, da s seboj prinesete izpolnjeno prijavnico za ustrezno akcijo.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite do petka, 2. decembra 2011, na elektronski naslov info@mva.si (telefonskih prijav ne sprejemamo!) in ob prijavi jasno navedete, za katero delavnico se prijavljate.